Rıhtım Caddesi'nde Asfalt Yenilemesi

Rıhtım Caddesi'nde Asfalt Yenilemesi

Rıhtım Caddesi'nde Asfalt Yenilemesi

DÜZCE - Düzce Belediyesi, Rıhtım Caddesinde asfalt çalışması yaptı.

Belediyeden yapılan açıklamada, İstanbul Caddesinin araç trafiğine kapatılması sürecinde alternatif cadde olarak belirlenen Rıhtım Caddesinde asfalt yenilemesi yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin kent genelinde asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü ve aynı zamanda Sancaklar Mahallesinde de asfaltlama yapıldığı kaydedildi.

- Temizlik çalışmalarına hız verildi

Düzce Belediyesi tarafından mahallelerde genel temizlik çalışmaları başlatıldı.

Belediyeden yapılan açıklamada, çevre temizliği ve sağlığı seferberliği kapsamında ilk etap çalışmalarının, şehrin batı sınırından Asarsuyu Deresi ve Ağa Mahallesinden başlatıldığı belirtildi.

Temizlik İşleri Müdürlüğünce şehrin tüm mahallelerinin temizlik seferberliği kapsamına alındığı aktarılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Temizlik İşleri Müdürlüğü rutin hizmetlerinin yanı sıra üç ayrı ekiple tüm mahallelerde genel temizlik yapacak. Tüm mahallelerdeki temizlik seferberliği Ramazan Bayramına kadar sürdürülecek. Bunun için de ilk etapta şehrin batı sınırından Asarsuyu Deresi ve Ağa Mahallesinden çalışmalara start verildi. Temizlik ekipleri iş makineleriyle çöp toplayacak ve temizlik hizmeti sunacak.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2017, 12:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER