Şampiyon Haddini Bilbao oldu...

Şampiyon Haddini Bilbao oldu

Şampiyon Haddini Bilbao oldu...

Düzce Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığı koordinatörlüğünde, İşletme Topluluğu ve Gençkal Topluluğunun ortaklaşa düzenlediği 1. Kampüs-Kampüse Hoş Geldin Halı Saha Turnuvası şampiyonu Haddini Bilbao oldu.
Düzce Üniversitesi öğrencilerinin oluşturduğu 29 takım, 8 grup ve 16 finalist olacak şekilde düzenlen turnuva, seyir zevki yüksek mücadelelere sahne oldu. Zorlu geçen müsabakalar sonucunda şampiyonluğu Haddini Bilbao takımı kazanırken, Genç Yıldızlar ikinci, Şortuna Düsseldorf takımı ise üçüncülük başarısı elde etti. Turnuvanın gol kralı ise, attığı 20 golle Haddini Bilbao takımında Aykut Öksüz oldu.
Turnuva sonunda görüşlerini dile getiren Düzce Üniversitesi Öğrenci Konsey Başkanı Gökhan Bilü, Konsey Başkanlığı olarak ezber bozmaya devam ettiklerini belirtti. Düzce Üniversitesinde her alanda ilklere imza atmayı sürdüreceklerini söyleyen Gökhan Bilü, Gerek spor, gerekse kültür, hangi alanda olursa olsun biz her yerde var olmaya devam edeceğiz. Spor, barış ve kardeşliktir derken, bu turnuva ile bunu uygulamalı olarak sahneye koyduğumuzu gördüm. Sporun rengi yok, ayrımı yok. Bütün öğrencilerimizle nasıl kucaklaşabiliriz sorusunun cevabını bu faaliyet süreçlerinde birebir görmenin sevincini yaşıyorum. Turnuva sürecini fair- play çerçevesinde gerçekleştirmiş olmamız, ayrı bir sevinç kaynağımız oldu diyerek turnuvaya katılan öğrencilere ve emeği geçenlere teşekkür etti.

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2018, 08:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER