Şehit Aileleri Düzce'ye veda etti

Şehitlerin emanetleri Düzce'ye veda etti

Şehit Aileleri Düzce'ye veda etti

Aile ve Sosyal Hizmetler Derneği koordinesinde Düzce Valisi Zülkif Dağlının eşi Nurgül Dağlının himayesinde Düzceye 16 ilden gelen şehit yakınlarının Düzcede ki 4 günlük tatili sona erdi. Düzceden ayrılacak olan şehit çocukları, ayrılmadan önce Vali Zülkif Dağlı ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırımı ziyaret ederek teşekkür ettiler.
Aile ve Sosyal Hizmetler Derneği tarafından koordine edilen organizasyonla Düzce Valisi Zülkif Dağlının eşi Nurgül Dağlı, milletin en değerli varlıkları olan şehitlerin emanetleri olan eş ve çocuklarını Düzcede misafir etti. Şehit eşleri ve çocukları Akçakocada 4 günlük tatil yaparak gönüllerince eğlendiler. Bu süreç içerisinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından çocukların özellikle psikolojik durumları da sosyolog ve psikologlar eşliğinde takip edildi. Tatilleri sona eren şehit yakınları Düzceye veda etmeden önce Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırımı makamında ziyaret ederek hem teşekkür etmek hem de veda ettiler.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım yaptığı açıklamada Valimiz Zülkif Dağlı ve Nurgül Dağlı Hanımefendinin himayelerinde Aile ve Sosyal Hizmetler Derneğinin Koordinesinde 4 gün boyunca Akçakoca da misafir edildiler. Emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.
Çocuklar son olarak Vali Zülkif Dağlıyı makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler.

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2017, 07:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER