Şehitler İçin 250 Fidan Dikildi Ve Mevlit Okutuldu

- Düzce'de şehitler için oluşturulan hatıra ormanına 250 fidan dikildi ve mevlit okutuldu

Şehitler İçin  250 Fidan Dikildi Ve Mevlit Okutuldu

DÜZCE - Düzcede 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehitler için 250 fidan dikildi.

D-100 karayolu Bolu Dağı Karanlıkdere mevkisinde bulunan arazide gerçekleştirilen törende, Düzce Valisi Zülkif Dağlı, İl Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Özdemir, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, hazırlanan fidanları dikti.

Vali Dağlı, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, 15 Temmuz şehitleri adına hatıra ormanı oluşturduklarını söyledi.

Dağlı, ülke ve millet olarak 15 Temmuz kahramanları için ne yapılsa onların geri getirilemeyeceğini vurgulayarak, Bu şekilde kalıcı eserlerle onların adını canlı tutmak ve onları anmak durumundayız. Allah hepsinden razı olsun. Onlar için ne yapsak yine de azdır, 15 Temmuzu unutturmama ve yeni nesillere ulaştırma adına bu faaliyetlerimize devam edeceğiz. ifadesini kullandı.

15 Temmuzu anma etkinliklerinin devam ettiğini kaydeden Dağlı, 15 Temmuz etkinliklerimiz bir hafta öncesinden başladı ve dolu dolu gidiyor. Şehit ailelerimizi ziyaret, bisiklet turları ve diğer çalışmalarla anma etkinliklerimiz sürüyor. diye konuştu.

FETÖnün 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit düşen Özel Harekat Şube Müdürü Ufuk Baysanın ailesinin Beyköy beldesindeki evinde mevlit okutuldu.

Programa, Vali Dağlı, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, İl Jandarma Komutanı Albay Özdemir, İl Emniyet Müdürü Deniz, şehit Baysanın silah arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

 

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2017, 17:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER