Selin vurduğu Esmahanım köyünde heyelan

GEÇTİĞİMİZ YIL TEMMUZ AYINDA CUMAYERİ VE AKÇAKOCA İLÇELERİNDE MEYDANA GELEN SEL FELAKETİ NEDENİ İLE YERLE BİR OLAN YOLLARIN YAPIMI DEVAM EDERKEN, SEL FELAKETİNİN YAŞANDIĞI ESMAHANIM KÖYÜNDE HEYELAN MEYDANA GELDİ. EKİPLER HEYELANA ANINDA MÜDAHALE ETTİ

Selin vurduğu Esmahanım köyünde heyelan

DÜZCE (İHA) – Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında Cumayeri ve Akçakoca ilçelerinde meydana gelen sel felaketi nedeni ile yerle bir olan yolların yapımı devam ederken, sel felaketinin yaşandığı Esmahanım köyünde heyelan meydana geldi. Ekipler heyelana anında müdahale etti.

Düzce İl Özel İdaresi ekipleri geçtiğimiz yıl Temmuz ayında Akçakoca ve Cumayeri ilçelerinde meydana gelen sel felaketinin yaralarını sarma çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler 2 ilçenin köylerinde yol güzergahlarında asfaltlama çalışmalarına devam ederken, sel felaketinin yaşandığı Esmahanım köyünde heyelan meydana geldi. Esmahanım köyü ile Yenice köyünü bir birine bağlayan yolda meydana gelene heyelan sonrasında Düzce İl Özel İdaresi ekipleri bölgede heyelana anında müdahale etti. Yetkililerden alınan bilgilere göre, yolda dolgu çalışmalarının tamamlanmasının ardından bir haftalık süre içerisinde yolun hizmete açılması planlanıyor.

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2020, 12:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER