Sevgililer Günü'nde "Yalnızım demen yeterli"

Sevgililer Günü'nde "Yalnızım demen yeterli"

Sevgililer Günü'nde "Yalnızım demen yeterli"

DÜZCE - Düzcede bir kafe işletmecisi 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla yalnız olan müşterilerine ücretsiz kahve hizmeti veriyor.

Anıtpark Meydanında bulunan kafe işletmecisi Göksel Değer, 14 Şubat Sevgililer Gününde sevgilisi olmayan müşterilerine kahve ikram ediyor.

Yalnızım demen yeterli sloganı ile bir kampanya başlattıklarını anlatan Değer, şöyle konuştu:

14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla farklı bir çalışma yapmak istedik. Bugün sevgilisi olan arkadaşlar değil de sevgilisi olamayan arkadaşları yalnız bırakmayalım diye düşündük. Güzel olacağını düşündük, öyle de oldu. Bu şekildeki farklı projelerimiz devam edecek.

Farklı kişilerle de karşılaştıklarını aktaran Değer, Bazı arkadaşlarımız Ben çok yalnızım, üstüne para bile alabilirim diyor. Bu gün çok güzel ve renkli geçiyor, böyle de gidecek gibi gözüküyor. Müşterilerimiz geldiğinde afişleri görüyor ve Ben yalnızım diyor, ilk 100 kişiye çeşitli ikramlarımız oluyor. Geldiği zaman siparişini verirken Yalnızım demesi yeterli oluyor.

Öğrenci Oğuzhan Bilgin de, Sevgililer Gününde de yalnız olduğunu aktararak, Bugün gelip burada bedava kahve içtim, yalnızlığım ilk defa işime yaradı. Yalnızlığım dolayısıyla tek başıma bu seferlik kahve içiyorum, mutluyum. dedi.

 

 

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2018, 10:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER