Sıfır ile Sıfır Arasında" başlıklı kişisel sergi

Sıfır ile Sıfır Arasında" başlıklı kişisel sergi,

Sıfır ile Sıfır Arasında" başlıklı kişisel sergi

Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Suzan Tepe Yılmaza ait Sıfır ile Sıfır Arasında başlıklı kişisel sergi, Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Sergi Salonunda sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
Sergi açılışına; Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. E. Yıldız Doyran, davetli konuklar, öğretim elemanları ve öğrenciler katılım sağladı. Yrd. Doç. Dr. Suzan Tepe Yılmazın başarıyla oluşturduğu eserler, ziyaretçiler tarafından ilgi ve beğeniyle takip edildi.
Sıfır ile Sıfır Arasında başlıklı sergi ile ilgili Yrd. Doç. Dr. Suzan Tepe Yılmaz, Zaman=Yaşam, iki bilinmez olan doğum ve ölüm arasında tanımlayabildiğimiz bir aralıktır. Bu aralık üzerine düşünmek, çoğunlukla göz ardı edilir. Düşünen akla yok olma fikri ağır gelir her nedense. Friedrich Nietzschenin üst insanı, birey olma cesareti gösterendir. Düşündüğünü söyleyen ve uygulayan, ne istediğini, yaptıklarının ne için olduğunu bilen bir kendi. Ancak zaman zaman bırakırız her şeyi kendi haline, hiçbir şey yokmuş gibi. Seyredildiğimizi düşünen seyirciler oluruz, sebepleri değişen. Farkındaysak bu durumun, suçluluk duyarız, hatta suçlu oluruz şeklinde görüşlerini dile getirdi.
Sıfır ile Sıfır Arasında başlıklı kişisel sergi, 14 Kasım-5 Aralık 2017 tarihleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

haber

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2017, 10:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER