Sınıf ve Kütüphane Törenle Açıldı

Sınıf ve Kütüphane Törenle Açıldı

Sınıf ve Kütüphane Törenle Açıldı

Düzce Üniversitesi Fenerbahçeliler Topluluğu ve Fenerbahçe Spor Kulübü Düzce Şubesinin destekleriyle Gölyaka Hacıyakup İlk ve Ortaokuluna kazandırılan fen laboratuvarı, sınıf ve kütüphanenin açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.
Açılış törenine; Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İdris Şahin, Gölyaka Kaymakamı Adem Keleş, Düzce Üniversitesi Genel Sekreteri Hasan Sadi Ateş, Fenerbahçe Spor Kulübü temsilcileri, il ve ilçe protokol üyeleri ile öğrenciler ve basın mensupları katıldı.
Düzce Üniversitesi Fenerbahçeliler Topluluğu ve Fenerbahçe Spor Kulübü Düzce Şubesi, örnek bir sosyal sorumluluk çalışmasına imza atarak Düzcenin Gölyaka ilçesinde bulunan Hacıyakup köyündeki İlk ve Ortaokulun sınıf tefrişatı, fen laboratuvarı ve kütüphane ihtiyacını giderdi. Fenerbahçenin efsane isimlerinden Serkan Acarın adı fen laboratuvarına, Selçuk Yulanın adı kütüphaneye ve Ercan Aktunanın adı ise bir sınıfa verilerek hatıralarına sahip çıkıldı.
Açılış töreninin ilk konuşmasını Düzce Üniversitesi Fenerbahçeliler Topluluğu Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Erdi Yalçın gerçekleştirdi. Geçen yıl okullara yaptıkları desteklerden dolayı güzel tepkiler aldıklarını belirten Yalçın, Düzce Üniversitesi Fenerbahçeliler Topluluğu olarak Fenerbahçe Spor Kulübü Düzce Şubesiyle birlikte 4 sınıfı okula kazandırdıklarını söyleyerek destek veren herkese teşekkür etti.
Programda konuşan Fenerbahçe Spor Kulübü Düzce Şube Başkanı Selahattin Kudu, Düzce Üniversitesiyle ikinci projelerini gerçekleştirdiklerini dile getirerek bu işbirliğinin uzun yıllar devam etmesini temenni etti.
Konuşmalarını yapmak üzere kürsüye davet edilen Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İdris Şahin, anlamlı bir günde bir araya geldiklerini ifade ederek bu fikri Fenerbahçe Düzce Şubesi ile birlikte hayata geçiren Düzce Üniversitesi Fenerbahçeliler Topluluğuna teşekkür etti. Son dönemde sporun fanatizm ve şiddete doğru yöneldiğine dikkat çeken Prof. Dr. İdris Şahin, Fenerbahçe Spor Kulübünün sosyal faaliyetlerde de bu bayrağı taşıyabileceğine işaret ederek bu sosyal sorumluluk çalışmasından onur duyduklarını dillendirdi.
Gölyaka Kaymakamı Adem Keleş tarafından Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İdris Şahine hediye takdimiyle devam eden programda; Fenerbahçe Spor Kulübü Düzce Şube Başkanı Selahattin Kuduya, merhum Ercan Aktunanın eşi Barkın Aktunaya, merhum Serkan Acarın eşi Zeynep Acara ve merhum Selçuk Yulanın kızı Nazlı Doğa Yulaya ve Fenerbahçe Spor Kulübü eski futbolcuları Cemil Turana, Müjdat Yetkinere ve Zafer Tüzüne hediyeleri takdim edildi.
Açılış ve hediye takdiminin ardından, Hacıyakup İlk ve Ortaokuluna yaptırılan Ercan Aktuna Sınıfı, Serkan Acar Fen Laboratuvarı ve Selçuk Yula Kütüphanesinin açılışı, protokol üyeleri eşliğinde düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2018, 13:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER