Siyasal Bilgiler Fakültesi,oryantasyon ve tanışma toplantılar

Siyasal Bilgiler Fakültesi, oryantasyon ve tanışma toplantıları

Siyasal Bilgiler Fakültesi,oryantasyon ve tanışma toplantılar

Düzce Üniversitesi Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi, Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu ile Akçakoca Meslek Yüksekokulunda eğitime yeni başlayan öğrencilere yönelik oryantasyon programı ve tanışma toplantıları düzenlendi.
Oryantasyon programı, Yrd. Doç. Dr. Seyda Faikoğlu ve Yrd. Doç. Dr. Ahmet Hüsrev Çelikin öğrencilere hitaben yaptıkları açılış konuşmalarıyla başladı. Uluslarasılaşmayı temel misyon edinen Düzce Üniversitesinin evrensel değerlere ve etik anlayışa sadık kaldığı, Üniversitenin bu değerlere göre yönetildiği ve tüm eğitim programlarının bu değerlerle işlendiği vurgulandı.
Düzce Üniversitesi tarafından hazırlanan oryantasyon sunumunun öğrencilerle paylaşıldığı programda; Düzce Üniversitesinin misyonu, ders kayıt işlemleri, mezun olabilmek için gerekli şartlar, öğrenim hayatına ilişkin yönetmelikler ve yönergeler, değişim programları ile Düzce ve Akçakocanın sahip olduğu tarihi, kültürel, turizm zenginlikleri hakkında yeni öğrencilere ayrıntılı bilgiler verildi.
Yükseköğretime başlayan öğrencilerin heyecanlı ve mutlu olduğu gözlenen ve yoğun bir katılımla gerçekleştirilen oryantaston programı, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2017, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER