Standard Profil çalışanları çocuklarıyla 23 Nisan'ı kutladı

Standard Profil çalışanları çocuklarıyla 23 Nisan'ı kutladı

Standard Profil çalışanları çocuklarıyla 23 Nisan'ı kutladı

Standard Profil Grubu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını çalışanlarının çocukları için düzenlediği etkinlikler ile kutladı.
Grubun her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği 23 Nisan kutlamalarında bu yıl da Düzce ve Manisada gerçekleştirilen etkinliklerde toplam bin beş yüz çocuk onlara özel olarak oynanan tiyatro oyunlarını seyretme fırsatı buldu.
Düzce ve Manisada 2 Standard Profil çalışanlarının çocukları için özel olarak sahnelenen Sihirli Fasulyeler ve Kediler ve Köpekler adlı tiyatro oyunlarını aileleri ile birlikte izleyen çocuklar bayram coşkusunu yaşadı.
Tiyatro Mie ekibi tarafından Düzce Durmazlar Salonunda sahnelenen ‘Sihirli Fasulyeler oyununu izlemeye Standard Profil Düzce Fabrika Genel Müdürü Teoman Yücelin yanı sıra İnsan Kaynakları Ekibi ve Düzce Fabrika yöneticileri de çocukları ile birlikte katıldı. Tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Yücel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını da çalışanlarımız ve onların çocukları ile kutlamak bir gelenek haline geldi. Çocuklarımız hem anne ve babaları ile coşkulu bir gün geçiriyor, hem de öğretici ve eğlenceli bir tiyatro oyunu izleme mutluluğunu yaşıyor dedi.
Manisada ise Şehir Tiyatroları ekibi tarafından sahnelenen ‘Kediler ve Köpekler adlı tiyatro oyununu Standard Profil Manisa Fabrikaları çalışanları, aileleri ve çocuklarıyla birlikte izlerken Fabrika Genel Müdürleri Çağan Dikmen ve Ergenç İneler de onları yalnız bırakmadı.
Manisa İnsan Kaynakları ekibi ve Fabrika yöneticilerinin de aileleriyle katıldığı etkinlikte görüşlerini ileten Manisa 1 Fabrika Genel Müdürü Çağan Dikmen: Hem çalışanlarımızın hem de ailelerin farklı bir gün geçirmelerine vesile olmak, onlarla daha sıcak ilişkiler kurmak bizim için önem taşıyor. Bu yıl da coşku içinde bir bayram geçirdik. dedi.
Standard Profil Manisa 2 Fabrika Müdürü Ergenç İneler ise Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın kalpleri sevgi ve güzellikle dolu. Standard Profil olarak tüm çalışanlarımızın çocuklarıyla birlikte bu güzel bayramı aynı coşkuyla yaşatmaya devam edeceğiz. diyerek çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2018, 10:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER