Teşkilatımız, 'yarın seçim olacakmış gibi' hazır durumdadır.

Teşkilatımız, 'yarın seçim olacakmış gibi' hazır durumdadır.

Teşkilatımız, 'yarın seçim olacakmış gibi' hazır durumdadır.

DÜZCE - AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimine ilişkin Bundan önceki seçimlerde olduğu gibi teşkilatımız, yarın seçim olacakmış gibi hazır durumdadır. Teşkilatımız seçimlere hazır bir teşkilattır. dedi.

Keskin, kentteki bir restoranda basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Gündeme ilişkin gazetecilere açıklama yapan Keskin, önemli bir seçim maratonuna girdiklerini ifade etti.

Seçim hazırlıklarının tamamlandığını kaydeden Keskin, şöyle konuştu:

Bundan önceki seçimlerde olduğu gibi teşkilatımız, yarın seçim olacakmış gibi hazır durumdadır. Teşkilatımız seçimlere hazır bir teşkilattır. Bizler her zaman seçimlere hazırız, şu an bu seçim için de tüm hazırlıklarımızı bitirdik. Tüm birimlerimizle zaten her zaman sahadayız. Dolayısıyla bu seçim de bizim için normal bir vakadır.

Düzceye yakışan bir sonuç çıkarmak için çalışacaklarını ifade eden Keskin, MHPli kardeşlerimizle birlikte AK Parti teşkilatları birlik, beraberlik içerisinde, ülkenin geleceği için, yarınlarımızı şekillendirecek olan bu seçimlerde ciddi bir gayret gösterecektir. Allah da bu gayretlerin sonucunu gösterecektir. Buna inanıyor ve dua ediyoruz. şeklinde konuştu.

Keskin, CHPli vekillerin İYİ Partiye geçmesine ilişkin Bizim milletimiz feraset sahibidir. Böyle vakaları hiçbir zaman normal karşılamamıştır. Parti yetkililerimiz de açıklama yaptılar, Türk milleti hiçbir zaman böyle şeyleri hoş görmemiştir. Bu olay çok ilginç ve düşündürücüdür. diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2018, 09:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER