Toprağı kahraman şehide gönderildi

Toprağı kahraman şehide gönderildi

Toprağı kahraman şehide gönderildi

Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Arnavutköy Belediyesi işbirliğiyle İstanbuldan başlatılan 15 Temmuz şehit ve gazilerini anmak amacıyla gerçekleştirilen Şehit Ömer Halisdemir Bisiklet Turnuvası turuna katılan bisikletçileri AK Parti Düzce Teşkilat Başkanı Okan Acar ve Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Koç, Düzce sınırında karşıladı.
AK Parti Düzce Teşkilat Başkanı Okan Acar, Şehit Ömer Halisdemirin şehitliğine götürülecek olan Düzcenin toprağını Şehit Ömer Halisdemir Bisiklet Turnuvasına katılan sporculara verdi. İstanbulda Arnavutköy Vadi Parkta başlatılan turnuvada sporcular bisikletleri ile yol güzergahındaki illere uğrayarak her ilin kendi toprağını Şehit Ömer Halisdemirin huzuruna götürecek.
Sakaryadan Düzce il sınırına gelen sporcuları da AK Parti Düzce Teşkilat Başkanı Okan Acar, Ar-Ge Başkanı Şinasi Tuzluoğlu ve Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Koç karşıladı. Karşılamada konuşan Acar, 15 Temmuz şehitlerimizi bu millet hiçbir zaman unutmayacaktır. Türk ve dünya tarihine altın harflerle kazınan bu milletin direnişi yüzyıllar sonra da hatırlanacaktır. Kahraman şehidimiz Ömer Halisdemirin cesareti ve ülke sevdası ile bugün sizin gibi gençler, bir ilden bir ile rahatça pedal çevirebiliyor. Bu ülke sizler ve Ömer Halisdemirler gibi gençler olduğu sürece ilelebet ayakta kalacaktır. Sizleri bu etkinliğinizden dolayı tebrik ediyorum şeklinde konuştu.
Sporcular, AK Parti heyetine plaket takdim ettikten sonra Düzcenin toprağı Şehit Ömer Halisdemirin şehitliğine götürülmek üzere teslim edildi.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2017, 12:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER