TSO Şehit Ailelerini Unutmadı

Düzce TSO şehit ailelerini unutmadı

TSO Şehit Ailelerini Unutmadı

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası verdiği iftar ile şehit ailelerini ve Düzce Ticaretine emek vermiş iş adamlarını unutmadı.
Düzce TSO meclisi dün akşam iftar verdi. Meclis üyeleri, şehit aileleriyle vergi rekortmenlerinin katıldığı iftar yemeğinde duygusal anlar yaşandı.
İftara 15 Temmuz hain darbe kalkışmasında görev yaptığı Gölbaşı Özel Hareket Kampüsünde şehit edilen 4. Sınıf Emniyet Müdürü Ufuk Baysanın anne ve babası, Şehit Sabri Altınbaşın anne ve babası, İl Müftüsü Selami Emen, İşkur Müdürü Ferat Acar, SGK Müdürü Nemci Köroğlu, komite üyeleri, genç girişimciler ve kadın girişimciler ile görevdeki meclis üyeleri katıldı.
Programda konuşan TSO Meclis Başkanı Ertan Taşlı, Bu meclisin bugüne kadar yaptığı en güzel şey diyerek geniş katılımlı iftarda şehit ailelerini aralarında görmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Taşlının konuşmasının ardından Şehit Ufuk Baysan ile Şehit Sabri Altınbaşın ailelerine günün anısına Meclis Başkanı Ertan Taşlı ile Meclis Üyesi Bilal Türkan tarafından hediye verildi. Bu sırada salonda duygu seli yaşanırken, İl Müftüsü Selami Emen gözyaşlarına hakim olamadı.

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2017, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER