TÜGVA'dan bir avuç fındık bir avuç dua kampanyası...

TÜGVA'dan bir avuç fındık bir avuç dua kampanyası

TÜGVA'dan bir avuç fındık bir avuç dua kampanyası...

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Düzce Şubesi tarafından başlatılan ‘Bir avuç fındık bir dua isimli proje ile Afrinde görev yapan Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) mensupları için fındık ve öğrencilerin yazdıkları mektuplar toplandı. Kampanyanın tamamlanması ile Düzce Valiliğinde kampanya hakkında bilgiler verildi.
Düzce Valiliği, Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve TÜGVAnın ortaklaşa gerçekleştirdiği proje kapsamında Bir avuç fındık bir dua adı altında Afrinde operasyon gerçekleştiren TSKne destek olmak için kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında Düzcede eğitim-öğretim yapan ilk ve orta dereceli okullardaki öğrenciler evlerinde kendi kırdıkları fındıkları yine kendileri kavurarak yazdıkları birer satırlık dualar ile birlikte poşetlere koydu. Proje kapsamında öğenciler 80 kolilik destek paketi hazırladı.
Kampanyanın sona ermesi ile birlikte Düzce Valiliğinde Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, TÜGVA Düzce Şubesi Başkanı İsa Yazıcı ve öğrencilerin katıldığı bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı toplantıda yaptığı açıklamada, Öğrencilerimize ve TÜGVAnın yönetim kurulu üyelerine böyle bir kampanya yaptıkları için teşekkür ederim. Milletimizin birlik ve berberlik içerisinde olduğunu görmek bize daha çok güç veriyor derken, TÜGVA Düzce Şubesi Başkanı İsa Yazıcı ise yaptığı açıklamada, Kampanya kapsamında katılımcılardan fındık satın almalarını istemedik. Sadece evlerinde Düzcenin yöresel ürünlerinden olan fındıkları kendilerinin kırmasını, kavurmasını ve paketlemesini istedik. Bu sayede yaklaşık 80 koli destek malzemesi topladık. Öncelikle desteklerinden dolayı Düzce Valimize, Milli Eğitim Müdürümüze ve tüm okullarımıza teşekkür ederim diye konuştu.

haber

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2018, 12:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER