Üniversiteyi gezdiler

Üniversiteyi gezdiler

Üniversiteyi gezdiler

Vali Zülkif Dağlı ve Belediye Başkanı Dursun Ay, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ile bir araya gelerek yakın zamanda hizmete girecek olan Düzce Üniversitesinin yatırımlarını yerinde inceledi.
Vali Zülkif Dağlı ve Belediye Başkanı Dursun Ay ilk olarak Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ve Üniversite Yönetimi ile bir görüşme gerçekleştirdi. Rektörlük Makamındaki görüşmede Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce Üniversitesinin eğitim-öğretim faaliyetleri, çevre ve sağlık alanlarındaki ihtisaslaşma çalışmaları, devam eden ve tamamlanan yatırımları hakkında bilgilendirmede bulundu.
Rektörlük programının ardından Düzce Valisi Zülkif Dağlı ve Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Düzce Üniversitesi Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezini (DÜBİT) ziyaret etti. DÜBİT Müdürü Prof. Dr. Halil İbrahim Uğraş; sanayi, özel kuruluşlar ve kamu kuruluşlarının araştırma, ürün geliştirme ve üretim aşamalarında ihtiyaç duydukları tüm analiz ve ölçüm taleplerini başarıyla yerine getiren DÜBİTin faaliyetleri ve hizmetleri hakkında bilgiler verdi.
DÜBİTteki modern test ve analiz cihazlarını inceleyen Zülkif Dağlı ve Dursun Ay daha sonra Düzce Üniversitesindeki yeni spor tesislerini gezdi. Yakın zamanda öğrencilerin hizmetine girecek olan kapalı halı saha ve tenis kortu hakkında Üniversite yetkililerinden bilgi alan Düzce Valisi ve Düzce Belediye Başkanı, sonrasında Düzce Teknoparkı ziyaret etti. Düzce Teknopark Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Özkan Şahin, Teknoparkın yapısı, faaliyetleri ve hedefleriyle ilgili bilgiler sunarak heyetle birlikte yapımı tamamlanmak üzere olan Düzce Teknoparkın yeni yönetim binasında incelemelerde bulundu.
Yapımı süren Düzce Üniversitesi Cami inşaatını da inceleyen Düzce Valisi Zülkif Dağlı ve Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Düzce Üniversitesi Hastanesi ek hizmet binasını da ziyaret ederek binanın son durumuyla ilgili Hastane Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay ve Hastane Yönetiminden bilgi aldı.
Son olarak Düzce Üniversitesinin yeni yemekhane binasını ziyaret eden Düzce Valisi Zülkif Dağlı ve Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Konuralp Yerleşkesindeki programını tamamladı.

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2017, 08:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER