Üretim işlerinde çalışan işçilere güvenlik tedbirleri

Üretim işlerinde çalışan işçilere güvenlik tedbirleri

Üretim işlerinde çalışan işçilere güvenlik tedbirleri

Bolu Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin, çalışmaları yerinde görmek ve incelemelerde bulunmak üzere Akçakoca Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret etti.
İşletme Müdürü Zafer Ekinci ve işletme şeflerinin katıldığı incelemelerde, orman yolları üst yapı ve sanat yapısı çalışmaları ile depo ve tensil sahalarındaki çalışmalar yerinde kontrol edildi.
Tensil sahalarında yapılan üretim, tabii tensil, gençlik bakımı, sıklık bakımı, ilk aralama ve bakım sahaları çalışmalarını yerinde inceleyen Bölge Müdürü Hasan Keskin, üretim çalışmalarının biran önce bitirilmesini ve diri örtü temizliği ile toprak işlemesinin muhakkak yapılması gerektiği talimatını verdi. Doğru ağaç kesme teknikleri konusunda açıklama yapan Bölge Müdürü Hasan Keskin, ağaçların nasıl boylanacağı ve değerlendirileceği ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Standardizasyon, ölçüm ve tasnif işlerinde dikkat edilmesi gereken hususlara değinen Hasan Keskin üretim işlerinde çalışan işçilere güvenlik tedbirleri hususunda dikkat edilmesi gereken konuları anlattı.
Üretim işlerinde çalışan vatandaşlarımızla da sohbet etme imkânı bulan Bölge Müdürü Hasan Keskin, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi, üretim işlerinde karşılaşılan sorunlar üzerinde karşılıklı fikir alış verişinde bulundu.
Daha sonra Kestane Bayırı Deposunda İşletme Müdürü ve işletme şefliği personeli ile satışa hazırlanan emval hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Son olarak ormancılık faaliyetlerinin yerine getirilmesinde büyük öneme sahip orman yollarında yapılan bakım ve onarım çalışmalarını yerinde denetleyen Bölge Müdürü Hasan Keskin, üst yapı ve sanat yapısı çalışmalarında işin tekniğine göre yapılması konusunda uyarılarda bulundu.
İncelemeler sonunda başarılı çalışmalarından dolayı İşletme Müdürlüğü personeline teşekkür eden Bölge Müdürü Hasan Keskin, Akçakoca Orman İşletme Müdürlüğünden ayrıldı.

haber

haber

haber

.

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2017, 07:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER