Vali Dağlı; Bayram süresince bir olumsuzluk yaşanmadı

Vali Dağlı; Bayram süresince bir olumsuzluk yaşanmadı

Vali Dağlı; Bayram süresince bir olumsuzluk yaşanmadı

Vali Zülkif Dağlı 10 günlük bayram tatili süresince Düzcede herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını vurguladı. Vali Dağlı Düzcede hizmet veren tüm kamu kurumlarının personelleriyle bir araya gelerek bayramlaştı.
Bu tür etkinliklerin birlik ve beraberliği pekiştirmek açısından önemli olduğuna dikkat çeken Dağlı şöyle konuştu: İlimizdeki personel ile toplu bir bayramlaşma yaptık. Personelimizin hem amirleriyle hem birbirleriyle kaynaşması için böyle bir ortamın uygun olacağını düşündük. İyi bir sonuç aldığımızı gördüm. Bundan sonra bu uygulamaya devam edeceğiz. Önemli olan birlik ve beraberlik. İnsani ilişkilerimiz en iyi şekilde devam edecek ki işlerimiz daha verimli olsun. Sonuçta hepimiz kazanmış olacağız.
Vali Dağlı 10 günlük bayram tatilinde Düzcede herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını kaydederek 10 günlük bayram tatili süresince Düzcede herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Konuralpte yaşana trafik kazası bizi çok üzdü. 11 aylık bir yavrumuzu orada kaybettik. Bizi teselli eden şu ki diğer yaralıların durumları iyi. Trafik kazaları konusu üzerinde durmaya devam edeceğiz. Özellikle patpat ve traktör römorklarının üzerinde yoğun şekilde yolcu taşınmasına karşı çıkıyoruz. Bununla ilgili mücadelemiz devam edecek. Buna müsaade etmeyeceğiz dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2017, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER