Vali Dağlı’dan Yeşilay’a veda ziyareti

DÜZCE’DE UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE KONUSUNDA YEŞİLAY İLE BİRLİKTE HAREKET EDEREK DÜZCE’YE YEŞİLAY DANIŞMANLIK MERKEZİ KAZANDIRILMASINDA ETKİN ROL OYNAYAN VALİ DR. ZÜLKİF DAĞLI, YEŞİLAY’A VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU

Vali Dağlı’dan Yeşilay’a veda ziyareti

DÜZCE(İHA) – Düzce’de uyuşturucu ile mücadele konusunda Yeşilay ile birlikte hareket ederek Düzce’ye Yeşilay Danışmanlık Merkezi kazandırılmasında etkin rol oynayan Vali Dr. Zülkif Dağlı, Yeşilay’a veda ziyaretinde bulundu.

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında Yeşilay ile birlikte Düzce’ye Yeşilay Danışmanlık Merkezi kazandırılmasında etkin rol oynayan Vali Dr. Zülkif Dağlı, Yeşilay Başkanı Ali Dilber ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Samsun Valiliği görevine atanan Vali Dağlı, veda ziyaretinde Yeşilay’ın çalışmalarını, bağımlılara, bağımlılık riski taşıyanlara ve yakınlarına ücretsiz psikolojik sosyal destek veren Yeşilay Danışmanlık Merkezi’nde gerçekleştirdi. Yeşilay Düzce Şube Başkanı Ali Dilber, Düzce Şubesine Vali Dağlı’nın verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederken, yeni görev yerinde başarılar diledi. Vali Dağlı’nın veda ziyaretinde Yeşilay Genel Sekreteri Osman Baturhan Dursun ile Yeşilay Genel Müdür Yardımcısı Egemen Akyüz’de hazır bulunarak Vali Dağlı’ya Yeşilay’a verdikleri destekten ötürü teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2020, 11:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER