Yığılca belediyesi dört koldan atağa kalktı

Yığılca'da 2 yıl önce ilçenin genelini kapsayan altyapı çalışmalarının sona yaklaşmasıyla birlikte ilçe şantiye havasından kurtulurken bu kez üst yapı çalışması başladı

Yığılca belediyesi dört koldan atağa kalktı

Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğitin göreve gelmesi ile birlikte ilçede dört koldan çalışma başlatıldı. Alt yapı çalışmalarının ardından ilçenin dört bir yanında üst yapı çalışmaları ara vermeden devam ediyor.
Üç yılda Başkan Yiğit neleri değişti?
Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, ilçesinde 3 yıllık zaman zarfında ilçenin Düzce ve Alaplı girişi elden geçirtti ve ilçeye yakışır birer giriş yaptırdı. Başkan Yiğit, Yığılca çift yolla tanışmış oldu. İlçede ki enerji nakil hatları yer altına alınmış. Kaldırımlar tam bir Avrupa şehrini andıracak şekilde düzenlendi. Kaldırım düzenlemelerinde engelli vatandaşlar da unutulmadı. Kaldırımlara koyulan dekoratif lambalar ilçeye ayrı bir güzellik kattı. İlçenin dört bir köşesine yapılan yapay şelaleler görsel bir şölen sunuyor. Şehir parkının da yapılan çalışmalarla park vatandaşların uğrak yeri oldu. Bütün mahallelere oyun gurupları kuruldu, hemen yanı başına aileleri için kamelyalar yerleştirildi. Çocuklar mutlu, insanlar mutlu. Bu arada gençler için yeni bir halı saha yapıldı. Modern bir lise binası kazandırıldı. İlçenin her yanına eşsiz güzellikte kamelyalar yerleştirildi dedi.
Başkan Yiğit Yığılcada yeşil alan çalışmalarına da ayrı bir önem veriyor. Bu çalışmalar kapsamında başlattığı 5 bin ağaç projesi ile ilçenin her köşesine değişik türde ağaçlar dikildi. Ağaçlar ilçeye görülesi bir güzellik katıyor.
Başkan Yiğit, ilçeyi bir turizm beldesi yapma konusunda iddialı olduğunu gösteriyor.
Başkan Yiğit çalışmaları hakkında İstiyorum ki akşam olmasın. Çünkü yapacak çok işimiz var. Çalışmalarımıza gün yetmiyor. Tek hedefim hayalimdeki Yığılcayı gerçekleştirmek ve dünyada adımızdan söz ettirmek dedi.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2017, 12:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER