Yığılca'da Avcılık ve Atıcılık Kulübü Genel Kurulu yapıldı

Yığılca'da Avcılık ve Atıcılık Kulübü Genel Kurulu yapıldı

Yığılca'da Avcılık ve Atıcılık Kulübü Genel Kurulu yapıldı

DÜZCE - Yığılca Avcılar ve Atıcılar Derneği Genel Kurulu yapıldı.

Dernek binasında gerçekleştirilen kurulda, tek aday olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sait Cesur, derneğin yeni başkanı oldu.

Derneğin eski başkanı Barış Savaş, burada yaptığı konuşmada, uzun yıllar başkanlık yaptığını söyledi.

Başkanlık yaptığı dönemde, derneği belirli noktalara getirmek için çaba sarf etiğini anlatan Savaş, İlçede avcılık kursularının yanı sıra belgeli avcılığı yaygınlaştırdık. Yeni yönetime gelen arkadaşlarımızı tebrik ederim. dedi.

Cesur da derneği daha aktif bir hale getirmeyi amaçladıklarını belirtti.

Yığılcada bilinçli avcılığın yaygınlaştırılması ve geliştirilmesi için gereken adımları atacaklarını vurgulayan Cesur, şöyle konuştu:

Ayrıca ilçede avcılık kurslarını düzenleyerek üyelerimizin ve gönlünde avcılık hobisi bulunan vatandaşlarımızın belgeli avcı olması için gayret göstereceğiz. Derneğimizi bir kademe daha ileriye taşıyarak, gelecek nesillere örnek olacağız. Bu kapsamda dernek yönetim kurulumuzda ilk kez bir bayan yönetim kurulu üyesine de yer verdik. Fırsat eşitliğinin sağlanması noktasında avcılığın kadınlarımız tarafından da yapılabileceğini göstererek, avcılık faaliyetlerinin toplumun herkesimi tarafından yapılabilmesi çalışmalarımızı böylelikle güçlendirmiş olduk.

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2017, 11:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER