Yüksekova'ya 'Düzcepark'

Yüksekova'ya ‘Düzcepark'

Yüksekova'ya 'Düzcepark'

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay kendisini ziyarete gelen Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Özcana Düzceyi gezdirdi. Melen Su Parkta incelemelerde bulunan Başkan Ay, Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Özcan ile Yüksekovaya yapılması planlanan ‘Düzcepark hakkında açıklamalarda bulundu.
Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Özcan bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Düzceye geldi. Belediye Başkanı Dursun Ayı makamında ziyaret eden Özcan, Düzceyi gezdi. Başkan Dursun Ay Düzcenin vizyon projesi Melen Su Parkta Özcana proje içeriği ve niteliği hakkında bilgiler aktardı. Başkan Dursun Ay, Yüksekova Belediyesi ile olan bağlantının sürdüğünü ve kayyum danışmanlığı kapsamında iletişimin sıkı bir şekilde devam ettiğini ifade ederek yaptığı açıklamada Yüksekovaya da Düzce Belediyesi olarak bir park kazandırmak istediklerini belirtti ve Yüksekovanın danışmanıyız biliyorsunuz, belediye olarak. Onlara her konuda teknik anlamda destek sağlıyoruz. Hatta Yüksekovada bir park yapmayı düşünüyoruz. Onun için buradaki Melen Su Parkımızı inceliyoruz, geziyoruz. Yüksekovaya biz daha önce gittik. Onlar da bize geliyor. Dolayısıyla ilişkilerimizi sıkı tutuyoruz, onların da yaptıkları işleri inceliyor ve destek veriyoruz. Kendilerine yine hoş geldiler diyorum. Yüksekova aslında bir anlamda Düzceye benziyor, dağların ortasında bir ova, rakımı daha yüksek tabii. Bizim de etrafımız dağlarla çevrili. Coğrafi olarak aynı özelliklere yakınız. Sadece bizim arazimiz biraz daha geniş ve daha yeşil dedi.
Melen Su Park hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Dursun Ay yakın bir zamanda açılış yapılacağını belirterek sadece Düzceden değil çevre illerden vatandaşların da Melen Su Parka geleceğini işaret ederek Yakında burayı faaliyete geçireceğiz. Burada kafeteryalarımız var. çocuk oyun alanlarımız var. Suyumuz da burada bol, onu daha da şişireceğiz. Boğaz köprümüz var, şimdi aydınlatmasını yapacağız. Çok güzel bir alan kazandıracağız inşallah. Bütün Düzcelileri ve çevre illerden herkesi buraya bekliyoruz dedi.
Düzcedeki incelemeleri hakkında açıklama yapan Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Özcan da Düzce Belediyesinin Yüksekovaya büyük bir destek gösterdiğini belirterek Desteklerinden dolayı Düzce Belediyesine Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Kendileri bizimle çok ilgileniyor. Bir park projemiz var, ‘Düzcepark Yüksekovada bunu yapacağız inşallah. Gözlem ve yerinde tespit yapıyoruz şu anda. Tekrar teşekkür ediyorum kendilerine ifadelerini kullandı.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2018, 14:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER