50 ÖĞRENCİNİN MEZUNİYET SEVİNCİ

50 ÖĞRENCİNİN MEZUNİYET SEVİNCİ
gundemeregli.com-Alaplı  İMKB Anadolu  Öğretmen Lisesi mezuniyet gecesi dün akşam okulun bahçesinde  yapıldı.
Alaplı Anadolu  Öğretmen Lisesi  ilk mezunlarını  50 öğrenciyi mezun ederek vermiş oldu. Mezuniyet törenine , Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran siyasi parti temsilcileri  daire müdürleri, Kızılay alaplı şube Başkanı Hayri Yiğit, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve kalabalık bir davetli grubu katıldı. Mezun olacak öğrenciler sırayla tören alanına   alındıktan sonra saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.
Okul Müdürü Ercan Acar bir konuşma yaptı. Acar ; 2012-2013 Eğitim öğretim yılının sonuna yaklaştığımız bu günlerde, Anadolu öğretmen Lisemizin onur kaynağı ilk mezunlarımızı vermenin gururunu yaşadığımızı bu anlamlı günümüzde bizimle olduğunuz için teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.2009-2010 öğretim yılında 60 öğrenci ile başladığımız Anadolu Öğretmen lisesi 4 idareci 16 öğretmen ve 298 öğrencisi ile  bu gün Alaplı’mıza hizmet etmektedir.  Dedi  Acar mezun olan öğrencilere bazı tavsiyelerde bulundu. Acar ayrıca, okula maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen bürokrat ve iş adamlarına teşekkürlerini sundu. Konuşmasını duygusal bir şiir okuyarak bitiren Ercan Acar ve öğrenciler gözyaşlarını tutamadı. Okulun yeni mezunları önümüzdeki yıl mezun olacak öğrencilere eğitimdeki devamlılığı sembolize eden bayrak ve flama tesliminde bulunuldu.
Ardından dört yıllık lise maratonunu ilk üç sırada tamamlayan, 2012–2013 Öğretim Yılı okul üçüncüsü Gizem Bilir’e plaketini milli eğitim şube müdürü Salih Dirican, okul ikincisi Merve  Aydın’a plaketini Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran, okul birincisi Şeyma Emine Gebeş’e Alaplı Kaymakamı Nevzat Çimenoğlu tarafından başarı plaketleri verildi. Okul birincisi olan Şeyma Emine Gebeş  ismini okulun ilk   mezunları adına kütüğe çaktı ve duygularını anlatan bir konuşma yaptı.Öğrenciler okulda geçirdikleri dört koca yılı ve okuldan ayrılışlarını mezuniyet belgeleri ile taçlandırdı. Öğrencilerin mezuniyet belgeleri verildi. Daha sonra öğrenciler hep beraber keplerini havaya attılar.Havai fişek gösterileri ile program sona erdi
Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2013, 07:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER