7.GELENEKSEL BİLGİ VE YAP-BOZ ŞENLİĞİ…

7.GELENEKSEL BİLGİ VE YAP-BOZ ŞENLİĞİ…

gundemeregli.com-Kdz Ereğli´de faaliyet gösteren Fatih Koleji Anasınıfı okul öncesi 6 yaş grubu öğrencilerine yönelik 19 Nisan cumartesi günü BİLGİYAP (7.Geleneksel Bilgi ve Yap-boz Şenliği) yapılacağı öğrenildi.

7.si yapılacak olan geleneksel Bilgi ve Yap-boz Şenliğinde veliler çocuklarının, dikkatlerini ve görsel algılarını ölçebilecekler, matematiksel düşünebilme becerilerini ve kavrama yeteneklerini görebilecekleri bir şenlik olduğunu ve Aynı zamanda yarışmanın ikinci aşaması olan Yap-boz bölümünde velilerin çocuklarının eğlenmelerinin yanında onların hızlı ve doğru yapabilme kabiliyetlerini de görebilecekleri bir şenlik olduğunu belirten okul müdürü Sadi Yanık konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi;

BÜYÜK BİR KATILIM OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ

Anasınıfı 6 yaş grubu öğrencilerine geleneksel olarak yaptığımız Bilgi ve Yap-boz Şenliği 19 Nisan 2014 cumartesi günü saat: 10.30’da okul kampüsümüzde yapılacaktır. Yapacağımız Bilgi ve Yap-boz Şenliğindeki amacımız; öğrenci ve ailelerine farklı bir gün yaşatmak, onların eğlenmelerinin, tanışmalarının yanında çocuklarının 1.sınıfa ne kadar hazır olduklarını da görebilecekleri bir nevi oryantasyon organizasyonudur. Geçtiğimiz yıllarda yoğun ilginin olduğu Bilgi ve Yap-boz Şenliğine, bu yıl da büyük bir katılımın olacağını düşünüyoruz. Kaybedenin olmadığı şenlikte öne çıkan öğrenci ve öğretmenlerini Anadolu Otel´de yapacağımız ödül gecesinde buluşturacağız. Dedi. Yanık ayrıca, Bilgi ve Yap-boz Şenliğine çocuğunu kayıt etmek isteyen velilerin 0372 318 1301 telefon ile başvuru yapabileceklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2014, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER