91.yıldönmünü çoşkuyla kutladılar

Kdz. Ereğli Fatih Koleji öğrencileri Cumhuriyet´imizin 91. yıldönümü büyük bir coşkuyla kutladılar. 7.sınıf öğrencilerinin hazırladıkları kutlama etkinliği okul konferans salonunda yapıldı.

91.yıldönmünü çoşkuyla kutladılar

Kdz. Ereğli Fatih Koleji öğrencileri Cumhuriyet´imizin 91. yıldönümü büyük bir coşkuyla kutladılar. 7.sınıf öğrencilerinin hazırladıkları kutlama etkinliği okul konferans salonunda yapıldı. Kutlama programına veliler, okul idarecileri, öğretmen ve öğrenciler katıldılar.

Kutlama programının sunuculuğunu, Esmanur Coşğun ve Ahmet Eren Likoğlu yaptı. Programda Filiz Yılmaz günün anlam ve önemini belirten konuşmayı, Tuana Demircan ve Ayşegül Soysal Cumhuriyet konulu şiirlerini okudular. Özellikle Ezonaz Uşengül ´ün kendi yazdığı Cumhuriyet konulu şiir büyük ilgi gördü. Umutcan Yalçın ve Sefa Akgün ´ün girdikleri karagöz ve Hacivat tiplemeleriyle hazırlamış oldukları Cumhuriyet Bayramı konulu ortaoyunu izleyenleri hem geçmişe götürdü hem de eğlendirdi. Programda Melike Yanık Atatürk Diyor ki isimli özdeyişi okudu. Program 7/C sınıfı öğrencilerinin orotoryo gösterisi ve müzik öğretmeni Ahu Durmuş’un eşliğinde hazırlanan okul korosu ve solisti Mehlika Özdamar´ın seslendirdiği türkü ile son buldu.

Okul Sosyal Bilgiler Zümre Başkanı Arzu Sönmez; Cumhuriyet´imizin 91.Yıl dönümü okul olarak büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Atalarımızın canlarıyla, kanlarıyla aldıkları bu güzel cennet vatanımızı korumaya ve muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz.Öğrencilerimize bu milli ruhu verebilmek,onları şuurlandırabilmek amacıyla okulda kutlamalar yaptık,Cumhuriyet konulu sergiler ve yarışmalar düzenledik.Tüm öğrencilerimizin ,velilerimizin ve Kdz Ereğli halkının Cumhuriyet Bayramını kutluyorum dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2014, 11:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER