Açılışı Ertelendi

Açılışı Ertelendi

Açılışı Ertelendi
AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Kdz. Ereğli İlçesine bağlı Bölücek Mahallesinde bulunan Anasınıfı, İlkokul ve Öğretmen Lojmanının 15 Nisan Cuma günü yapılacak olan açılış töreninin, okul kalorifer dairesinde meydana gelen patlama sebebiyle ileri bir tarihe ertelendiğini bildirdi.

AÇILIŞ TARİHİ YENİDEN BELİRLENECEK

Çaturoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nun katılımı ile 15 Nisan Cuma günü yapmayı planladıkları açılışın geçen hafta sonu kalorifer kazanının patlaması ve çevredeki binalarında zarar görmesi sebebiyle açılışı arzu etmelerine rağmen gerçekleştiremeyeceklerini hatırlatarak, “Bölücek Kadir – Nevişet Kameroğlu İlkokulunun açılışının önümüzdeki günlerde kararlaştırılacak olan bir tarihte yapmayı planladıklarını kaydetti.

SAYIN BAKANIMIZ RAMAZANOĞLU BÜYÜK ÜZÜNTÜ DUYDU

Çaturoğlu bu vesile ile Ereğli’ye gelecek olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nun yaşanan talihsiz patlamadan ötürü oldukça üzüntü duyduğunu ifade ederek, can kaybının olmamasının kendilerini açısından sevindirici olan taraf olduğunu ifade etti.

Çaturoğlu konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Geçen hafta Ereğli’mizde Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ’ı ağırlamıştık. Bu haftada Kdz. Ereğli İlçemize bağlı Bölücek Mahallesinde bulunan ve binası eski olan 2 derslikli Bölücek İlkokulu yıkılarak yapımına 2015 yılında başlanan ve tamamı hayırsever İşadamı Kadir Kameroğlu tarafından yaptırılan 16 derslik+ 2 derslik ana sınıfı ve bir öğretmen lojmanı bulunan Bölücek İlkokulunun açılış için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nu ağırlayacaktık. Malum söz konusu okulumuzun kalorifer kazanında yaşanan patlama sebebiyle lojman, okul ve çevredeki binalar zarar gördü. Bölücek halkına ve eğitim camiamıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, yaraların sarılması adına elimizden geleni yapılacağını ifade ediyorum”

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2016, 15:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER