´´Vefakâr öğretmenlerimizin hürmetle ellerinden öpüyorum´´

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı;

´´Vefakâr öğretmenlerimizin hürmetle ellerinden öpüyorum´´

AK PartiZonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle birmesaj yayınladı;

Çaturoğlu mesajında şu ifadeler yer verdi; “Öğretmenlerimiz yedidenyetmişe her bireyin temelinde emeği olan, geçmişin öğreticisi, geleceğimizinkurucusu dünyanın en onurlu ve kutsal mesleğine sahip müstesna kişilerdir. Gazi Mustafa Kemal’e Başöğretmenlik unvanınınverildiği bu anlamlı günde 24 Kasım Öğretmenler Gününü en kalbi duygularımla kutluyor, bu vesileylemeslek andı içmiş yeni, eski bütün öğretmenlerimizi tebrik ediyor, bu mesleğeömrünü adamış vefakâr öğretmenlerimizin hürmetle ellerinden öpüyorum.

Herbirey hayat boyu öğrenir. Yeni değerler üretebilmek, faydalı insanlar olabilmekiçin hayat boyu devam eden iyi bir eğitime ihtiyaç vardır. Milli, ahlaki vekültürel değerlerine sahip çıkan yeni nesiller yetiştirmek, çağımızın gereğiolarak kalkınmanın temelinde yer alan eğitimli işgücüne sahip, çağdaş, güçlü, birTürkiye olmak bizlerin de en büyük hedefidir. Bu hedef doğrultusunda TürkiyeCumhuriyeti’nin vatandaşları olarak başta öğretmenlerimiz olmak üzere herbirimize çok önemli görevler düşmektedir. Unutmamalıyız ki eğitim alanındaatılan her ileri adım, ülkemizin aydınlık geleceğine yapılmış bir yatırımdır.

Buduygu ve düşüncelerle mesleklerin en onurlusunu seçerek çocuklarımızı geleceğe hazırlamasorumluluğunu üstlenen, geleceğimizin mimarı öğretmenlerimizin öğretmenlergününü tekrar kutluyor, tüm öğretmenlerimize sağlık, mutluluk ve başarılardiliyor, ebediyete irtihal etmiş öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum.”

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2015, 11:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER