Alaplı Kampüsündeki Yenileme Çalışmaları Tamamlandı

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksekokulu Kampüsü modern görünümüne kavuştu.

Alaplı Kampüsündeki Yenileme Çalışmaları Tamamlandı

BülentEcevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksekokulu Kampüsü modern görünümünekavuştu.

Bülent Ecevit Üniversitesiyalnızca merkez kampüsü değil Zonguldak ilçelerinde bulunan yüksekokul kampüslerinide öğrencilerin her ihtiyacını karşılayabilecekleri bir alana dönüştürmek içinönemli yatırımlar gerçekleştiriyor. Bu doğrultuda meslek yüksekokullarınınyeniden yapılandırılmasıyla ilgili ciddi yatırımlarla büyük çalışmalar yapıldı,bahar dönemi itibariyle Alaplı Kampüsü’ndeki çalışmalar tamamlandı.

BEÜ Genel SekreterErtuğrul Karalar, Genel Sekreter Yardımcıları Osman Demir ve Veli Eliçora, Bilgiİşlem D. Bşk. Erkan Çetiner, İdari Mali İşler D. Bşk. Şaziye Kayalı, Kütüphaneve Dökümantasyon D. Bşk. Mustafa İnan, Öğrenci İşleri D. Bşk. Femi Gür, SağlıkKültür ve Spor D. Bşk. Feray Çiçek, Strateji Geliştirme D. Bşk. Hüseyin Onan, Yapıİşleri Teknik D. Bşk. Burak Öz Alaplı da incelemelerde bulundu. İncelemesırasında Kurum Yöneticileri tüm birimleri tek tek gezerek değerlendirmelerdebulundular.

BEÜ Rektörü Prof. Dr.Mahmut Özer, Alaplı’daki çalışmaları tamamladıklarını, diğer MeslekYüksekokullarındaki çalışmalarına devam edeceklerini belirterek AlaplıKampüsündeki peyzaj düzenlemesinin de sununa gelindiğini belirtti. Öğrencilerinher ihtiyacına cevap verildiğini belirten Özer, teknolojik eğitim fırsatı içinyüksekokul bilgisayar laboratuvarında 30 adet bilgisayar, 2 adet projeksiyoncihazı mevcut olduğunu söyledi.

Rektör Özer, “AlaplıMYO kampüsündeki eğitim binasında ısı kaybını önlemek amacıyla ısı yalıtımıyapıldı. Yine bina içerisindeki zemin kaplamaları, pencere ve kapılardeğiştirilerek binanın tamamı boyandı. Kampüs içi yollar sökülerek yenidenbeton parkeyle döşendi. Ayrıca öğrencilerin, akademik ve idari personelinfaydalanması için çamlık alanda teraslandırma yapılarak oturma alanlarıdüzenlendi. Alaplı MYO öğrencilerinin akademik ihtiyaçlarının yanında sportifaktiviteler gerçekleştirebilmeleri için basketbol, voleybol ve futbol sahası dakampüste yapılan diğer yeniliklerden. Yapılan saha çevreleri de yeniden düzenlenerekyeşil alanlarla kaplanıp oturma alanı ve yürüyüş alanlarına dönüştürüldü. Bualanlarda kamelyalar, piknik masaları ve banklar gibi öğrencilerin sosyal alanihtiyacının karşılanması için en küçük ayrıntılar da düşünüldü. AlaplıKampüsü’nde yapılan çalışmaları Kurum Yöneticilerimiz yerinde inceleyerek genelbir değerlendirme şansı elde etmiş oldular. Bundan böyle diğer kampüslerimizdede yapılan ve yapılacak tüm çalışmaları Kurum Yöneticilerimiz birliktedeğerlendirecek ve ortak çözümler üretme şansı elde etmiş olacaklar. Buvesileyle özverili çalışmada bulunan başta Genel Sekreter Ertuğrul Karalar’a,Genel Sekreter Yardımcılarımıza ve daire başkanlarımıza, çalışmalarda emeğigeçen tüm akademik ve idari personelimize şükranlarımızı sunuyorum.” dedi.

BEÜ Genel Sekreteri,Genel Sekreter Yardımcıları ve Daire Başkanları Alaplı Kampüsü’nde yapılanyenilikleri yerinde inceleyerek inceleme çalışmalarını tamamladılar. İncelemeninardından Kurum Yöneticileri birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2016, 11:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER