Alaplı MYO öğrencilerinden engelliler için yılbaşı eğlencesi

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Kuzey Bakım Merkezi´nde kalan engeliler için yılbaşı eğlencesi düzenledi.

Alaplı MYO öğrencilerinden engelliler için yılbaşı eğlencesi
Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Kuzey Bakım Merkezi´nde kalan engeliler için yılbaşı eğlencesi düzenledi.

Bölgede sosyal sorumluk projeleri ve etkinliklerle ile adından sıkça söz ettiren Bülent EcevitÜniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksekokulu öğrencileri ilçede faaliyet gösteren Kuzey Bakım Merkezindeki engelliler için düzenledikleri yılbaşı eğlencesi ile engellilere muhteşem bir gün yaşattı.

Alkışların tutulduğu hareketli şarkılarla coşup oynandığı yılbaşı eğlencesinde çeşitli ikramlar yapıldı.Yılbaşı pastası Engelli Bakım Merkezi kurucusu Şaziye Demirkol, Sorumlu Müdür Psikolog Serdar Demirkol, engelli bakım merkezi personeli, engelli vatandaşlar ve Alaplı MYO öğrencileri tarafından kesildi.

BEÜ Alaplı Meslek Yüksekokulu öğrencileri engelli vatandaşlara yeni yıl için aldıkları çeşitli hediyeleri takdim etti.

Yılbaşı eğlencesinde üniversite öğrencileri engelli vatandaşların seslendirdiği şarkılara, manilere ve şiirlere de eşlik ederken, BEÜ Alaplı Meslek Yüksekokulu Kontrol Otomasyon Bölümü 2 Sınır Öğrencisi Kadir Akın, “ Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcımız Ömer Dereli hocamızın bize sunduğu Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Kuzey Bakım Merkezine geldik. Buradaki engelli vatandaşlarımızın 2016 yılına daha heyecanlı, mutlu ve huzurlu girmesi için onlarla birlikte olduk. Onlarla birlikte şarkılar söyledik, maniler söyledik, oyun havaları oynadık. Horon teptik, pasta kestik, onlara çeşitli hediyeler takdim ettik. Ben başta BEÜ Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden olmak üzere Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Ömer Dereli’ye Öğr. Gör. Burçin Er’e ve arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kuzey Bakım Merkezi Müdürü Psikolog Serdar Demirkol,da Öncelikle başta BEÜ Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden olmak üzere Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Ömer Dereli’ye, Öğr. Gör. Burçin Er’e üniversite öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. Bizleri ziyaretiniz oldukça mutlu etti. Buradaki engelli vatandaşlarımızda sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutlu oldu. Bizlere güzel bir gün yaşattınız. Yeni yılımızın engelli vatandaşlarımız ve kurumumuz adına hayırlı olmasını diliyor, ülkemize, sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyorum” diye konuştu.

Yılbaşı eğlencesi çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona ererken Kuzey Bakım Merkezi Kurucusu Şaziye Demirkol, tarafından BEÜ Alaplı Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Burçin Er’e çiçek takdim edildi.




Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2015, 12:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER