Alaplı MYO´da pilav günü etkinliği

Alaplı MYO´da pilav günü etkinliği

Alaplı MYO´da pilav günü etkinliği
Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksekokulu tarafından her yıl geleneksel olarak tüm mezunlara yönelik pilav günü Okul bahçesinde etkinlikle gerçekleştirildi. Bu yıl düzenlenen pilav ve kavurma gününe geçtiğimiz yıllara göre katılım azdı.
Alaplı Meslek Yüksekokulunda başlayan program esnasında protokole, misafirlere, öğretim görevlilerine ve öğrencilere etli pilav, ayran ve tulumba tatlısı ikram edildi. Davetlilerle bir bir ilgilenen Alaplı MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden, davetlilere okulla ilgili bilgi verdi. Henden konuyla ilgili açıklamasında pilav gününün halkla yüksekokulun kaynaşması açısından önemli bir faaliyet olduğunu dile getirerek İnşallah bundan sonra da pilav günlerimiz her yıl geleneksel olarak devam edecek dedi. Pilav ikramının ardından program eşliğinde devam etti. Pilav gününe MYO öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.
Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2016, 12:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
Çevreci
Çevreci - 8 yıl Önce

Nohutlu pilav, ayran ve lokma tatlısı ikram edildi. Ayrıca pilav gününün ilki gerçekleştirildi, katılım da ilk olmasına karşın iyiydi.

SIRADAKİ HABER