Alaplı Öğrenci Meclisi başkanını seçti

Alaplı Öğrenci Meclis Başkanlığına Alaplı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Adil Kandemir seçildi.

Alaplı Öğrenci Meclisi başkanını seçti
Alaplı Öğrenci Meclis Başkanlığına Alaplı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Adil Kandemir seçildi.
Alaplı Hükümet Konağı Toplantı Salonu´nda düzenlenen seçimde, açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Suat Günay, tüm öğrencilere başarılar dileyerek, “İnşallah gelecek nesillerde büyüdüğünüz zaman sizler ya da arkadaşlarınız seçimle başa gelir, Alaplı ya ve Ülkemize iyi hizmetler ederler” dedi.
Konuşmaların ardından, başkanlık için yarışan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Adil Kandemir, İMKB Anadolu Lisesi öğrencisi Esra Corta, İMKB Alaplı Anadolu Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Saffet Gültekin, Çok Programlı Lisesi öğrencisi Sueda Darıcı kendilerini oy kullanacak olan okulların temsilcilerine tanıttı. Seçim sonucunda Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Adil Kandemir, Alaplı Öğrenci Meclis Başkanı oldu.
Kandemir, yaptığı açıklamada, oy veren tüm öğrenci arkadaşlara teşekkür ettiğini belirterek, Bu sene İl seçimlerini kazanırsak Türkiye Meclis başkanlığına aday olarak hem Zonguldakımızın hem de İlçemizin tanıtımına önemli katkılarda bulunmak istiyoruz. Alaplımızın eğitim ve gençlikle ilgi sorunlarının farkındayız. İlçemizde okul binası eksikliği ve gençlik spor aktivitelerin yapılabileceği mekanların eksikliği vardır. Bununla ilgi yöneticilerle birlikte geniş çaplı bir çalışma yapmayı planlıyoruz” Diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2015, 13:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER