ALAPLININ GURURU OLDULAR

Alaplı İlçe Kaymakamlığı, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu yıl ilk defa 8 sınav öğrencileri için düzenlenen Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavında İlçe genelinde ilk 10’a giren öğrencilere plaket verdi.

ALAPLININ GURURU OLDULAR

gundemeregli.com-Alaplı İlçe Kaymakamlığı, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu yıl ilk defa 8 sınav öğrencileri için düzenlenen Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavında İlçe genelinde ilk 10’a giren öğrencilere plaket verdi.

Alaplı Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen törende konuşan Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, TEOG sınavlarında başarılı öğrencilerin köy okullarından çıkması merkez okullarıyla birlikte rekabeti arttıracağını söyledi.

Alaplı’da okullar arasından rekabetin Eğitim kalitesini arttıracağını ifade eden Malğaç, şunları söyledi:

“Bu yıl ilk defa uygulanan Temel Eğitimden Ortaöğretim geçiş sınavında Alaplı’da ilk 10’a giren öğrencilerimizi ödüllendirmek istedik. Beni sevindiren taraf köy okullarımızdan derece yapan öğrencilerimizin daha çok olmasıdır. Merkez okullarıyla birlikte Alaplı’da eğitimde rekabetin daha çok artacağını düşünüyorum. Kırsal kesimde velilerin ve özelikle okul yetkililerin bu konuda daha gayretli oluşu kalitenin artmasına nihayetinde ülkemizin daha kalite insan yapısına ulaşmasına vesile olur. Dereceye giren öğrenci öğretmen ve velilere tebrik ediyorum.”

İlk 10’a giren Nebiha Özgüç Kasımlı Ortaokulu, Gözdenur Günay Mollabey Ortaokulu, Fatma Sümeyya Akman Merkez Ortaokulu, Zehra Arslan Kasımlı Ortaokulu, Mehmet Can Sürmeneli Atatürk Ortaokulu, Tüğçe Turan Mollabey Ortaokulu, Zerrin Üstün Merkez Ortaokulu, Mihriban Türkoğlu Çatak Ortaokulu, Hüseyin Kaan Çiftelli Merkez Ortaokulu Güler Kılıçer Mollabey Ortaokulu öğrencilerine plaket ve tablet bilgisayar hediye edildi.

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2014, 13:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER