Amacımız, öğrencilerimizin İlime olan ilgilerini artırmak

Kdz. Ereğli İlçesi Gülüç Beldesi Vesile Dikmen Ortaokulu’nda Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK ) tarafından desteklenen “4006 Bilim Kültür “şenliğinin açılışı yapıldı.

Amacımız, öğrencilerimizin  İlime olan ilgilerini artırmak





Kdz. Ereğli İlçesi Gülüç Beldesi Vesile Dikmen Ortaokulu’nda Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK ) tarafından desteklenen “4006 Bilim Kültür “şenliğinin açılışı yapıldı. Gülüç Vesile Dikmen Ortaokulu okul bahçesinde açılan Bilim şenliğine; Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, TÜBİTAK görevlileri, okul yöneticileri, çevre okullardan gelen okul müdürleri, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Bilim şenliğinin açılış kurdelesini Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, okul yöneticileri ile birlikte kesti. Tüm öğrencileri çalışmalarından dolayı kutlayan Demirtaş, öğrencilerimiz büyük emek vererek proje hazırlamışlar. Beldem de böyle bir çalışma olmasından dolayı tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyor, başarıların devamını diliyorum “dedi.

DEMİRTAŞ, ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİ KUTLADI

Açılışın ardından Bilim şenliğini gezen Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, öğrenciler tarafından yapılan projeleri yerinde inceleyip, öğrencilerden yaptıkları proje ile ilgili bilgi alıp, soru sordu. Demirtaş Başarılı çalışmalarından dolayı okul yönetimi başta olmak üzere tüm öğretmen ve öğrencileri de tebrik etti.

KOCAKAYA, TÜM ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUM

Gülüç Vesile Dikmen Ortaokulu Müdürü Hüseyin Kocakaya ise açılışa katılan herkese teşekkür ederek, öğrenciler tarafından 1 yıl boyunca yapmış oldukları en orijinal çalışmaları projelendirdiklerini belirterek, tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum “dedi.

ŞAHİN, PROJEMİZ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Fen ve Teknoloji Öğretmeni aynı zamanda proje sorumlusu İbrahim Şahin ise danışman öğretmenlerin nezaretinde 80 öğrencinin geliştirdiği projelerin yoğun ilgi gördüğünü belirterek, “Gülüç Vesile Dikmen Ortaokulu öğrencilerimiz TÜBİTAK’ın destekleriyle 4006 projesini gerçekleştirdiler. Buradaki şenliğimiz bilim kültür şenliği şeklinde düzenlendi. Hem bilim hem de kültür kısmında Toplam 80 öğrencimiz etkinliklere katıldı. Öğrencilerimiz hem sınıf, hem de okul bahçesinde bilimsel etkinlikleri gerçekleştirdiler” dedi.

AMACIMIZ, ÖĞRENCİLERİN İLİM BİLGİLERİNİ BİRAZ DAHA ARTIRMAK

Amaçlarının, öğrencileri İlme olan ilgilerini biraz daha artırmak olduğunu belirten Şahin, öğrencilerimizi ilim yönünde yöneltmek ve ileride Kendi markamız olan araç, cep telefonu ve diğer değişik ürünler elde edebilen gençler yetiştirip bilgilerini artırmak, TÜBİTAK’ ın burada bizlere yapmış olduğu destekler sayesinde, Bu organizasyonu gerçekleştirdik, Öğrencilerimiz değişik bir şeyler gördüğü zaman ufukları açılıyor, zaten bizlerinde amacı bu yönde, ileride inşallah karşımıza birer mühendis, birer doktor olarak gelirler, bunlarda bizleri memnun edecektir” sözlerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2015, 13:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER