BEÜ, Ankara Eğitim Fuarı´na katıldı

BEÜ, Ankara Eğitim Fuarı´na katıldı

BEÜ, Ankara Eğitim Fuarı´na katıldı
Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ), Ankara Üniversite Tercih Fuarı’na katıldı. İki gün boyunca yaklaşık beş bin ziyaretçinin katıldığı fuarda üniversitenin standına yoğun ilgi oldu. 
Eğitim sektöründe hizmet veren kuruluşların öğrenci ile yüz yüze iletişime geçebilmeleri, üniversitelerin kendilerini ve hizmetlerini tanıtabilmeleri, diğer kuruluşlar ile ilişkilerini geliştirmeleri konularında imkanlar sunan Ankara Üniversite Tercih Fuarına üniversite adayı öğrenciler yoğun bir ilgi gösterdi.
Fuarda açtıkları stant ile öğrencilere bilgi verdiklerini söyleyen BAÜ yetkilileri, Ulusal ve uluslararası düzeyde eğitim-öğretim hizmeti vermeyi, bilimsel araştırmalar yapmayı ve bilimi, teknolojiyi, sanatı ve kültürel değerleri girişimci bir üniversite olarak insanlığın hizmetine sunmayı; eğitim-öğretim, bilim, teknoloji ve sanat faaliyetleriyle ulusal ve uluslararası yükseköğretim alanında öncelikli tercih edilen üniversiteler arasında yerini almayı amaçlayan üniversitemiz fuar boyunca kariyerine doğru yön vermek isteyen gençlere yenilikçi eğitim sistemi, geleceğin mesleklerinden oluşan müfredatı ve eğitim alanındaki yenilikçi çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Üniversitemizin standında Basın Yayın Halkla İlişkiler Biriminden Burcu Odabaş ve Özlem Karalar tarafından öğrencilerin meslekler, bölümler ve kariyer gelişimi ile ilgili merak ettikleri sorular cevaplandırılarak Üniversitemizin fakülteleri, enstitü ve tüm eğitim birimlerinin yanı sıra şehrimizin ve üniversitemizin sosyal, spor ve kültürel olanakları öğrencilere anlatıldı denildi.
Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2016, 12:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER