BEÜ Maden Mühendisliği Bölümü Kontenjanları artırılacak

BEÜ Maden Mühendisliği Bölümü Kontenjanları artırılacak

BEÜ Maden Mühendisliği Bölümü Kontenjanları artırılacak

Bülent EcevitÜniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer ve Mühendislik Fakültesi DekanVekili ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ş. Hakan Kutoğlu Maden MühendisliğiBölümü’nde Dünya Madencilik Gününü kutladılar.  

Bülent EcevitÜniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer ve Mühendislik Fakültesi DekanVekili ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ş. Hakan Kutoğlu BEÜ Maden MühendisliğiBölümü’nü ziyaret etti. Fakültede ilk olarak akademisyenlerle ile bir arayagelen Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer, Maden Mühendisliği Bölümü için yapılanlar veyapılacak olanlar, akademik personelin talep ve önerileri, konularında birtoplantı gerçekleştirdi. Rektör Özer butür çalışmaların artarak devam etmesi gerektiğini söyledi. Toplantıda söz alanakademisyenler hem desteklerinden dolayı Rektör Özer’e teşekkür ettiler hem defakülte ve üniversite ile ilgili talep ve görüşlerini ifade ettiler. Maden MühendisliğiBölümü üniversitemizin kurulan ilk birimidir. Zonguldak ver ülkemiz için çokönemli bir yere sahip olan bölümümüzde verilecek nitelikli her eğitim geleceknesillerin için atılacak önemli bir adımdır. Bu nedenle verilen eğitime,yürütülen projelere ve yapılan her faaliyete her zaman desteğimizisürdüreceğiz. Öğretim elemanlarımızın her türlü bilimsel çalışmalarını,projelerini destekliyoruz. Maden Mühendisliği Bölümü kontenjan sayıları gelecekyıl artırılarak bölümde eğitim gören öğrenci sayımızı nitelikli bir şekildeartırmış olacağız. Üniversite olarak kontenjanların artırılması için bizler herzaman olduğu gibi desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Fakat yalnızcaüniversite yönetimimizin değil bölüm öğretim elemanlarımızın, MadenMühendisleri Odasının ve tüm paydaşlarımızın bu süreçte bizlere destek olmalarıçok önemli.”dedi.

Öğretimelemanlarıyla yapılan toplantının ardından Rektör Özer derslikleri ve kantinide gezdi. Öğrencilerle sohbet edip istek ve önerilerini dinleyen öğrencilerinhem madenciler gününü hem de mühendisler gününü kutladı. Öğrencilere herhangibir ihtiyaçları olup olmadığını soran Rektör Özer’e öğrenciler, burada eğitimalmaktan çok mutlu olduklarını, eğitimleri esnasında istedikleri her materyalekolayca ulaşabildiklerini söyleyerek teşekkür ettiler.

 

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2016, 14:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER