BEܒde mezuniyet coşkusu

BEÜ Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği, Geomatik Mühendisliği ve İnşaat Mühendisliği Bölümleri mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

BEܒde mezuniyet coşkusu
BEÜ Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği, Geomatik Mühendisliği ve İnşaat Mühendisliği Bölümleri mezuniyet töreni gerçekleştirildi. 
Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği, Geomatik Mühendisliği ve İnşaat Mühendisliği Bölümleri 2015 -2016 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene Belediye Başkan Vekili Erol Yılmaz Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Haluk Güven, Prof. Dr. K. Varım Numanoğlu, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Kutoğlu, BEÜ Senatosu Üyeleri, akademik ve idari personel ile mezun öğrencilerin aileleri katıldı.
Tören Mühendislik Fakültesi öğrencileri izleyicilerin büyük alkışları ve ellerinde esprili sloganların yazdığı pankartlarla salona girişi ile başladı. Törende bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer Hakkâri’nin Şemdinli İlçesi’nde bölücü terör örgütüyle girilen çatışmada şehit olan 22 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Okan Korkut’u anarak konuşmasına başladı. Konuşmasında. “Bizleri derin bir acı ve üzüntüyle boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarına acil şifalar temenni ediyorum. 2015-2016 eğitim-öğretim yılı sonunda Mühendislik Fakültesi’nde 537 öğrenci mezun etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bugün diplomalarını alacak olan sevgili öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı kutluyorum. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yaşamlarınızın daima başarı ve mutluluk getirmesini diliyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Fakülte ve bölümleri derece ile bitiren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Tüm öğrencilere diplomalarının verilmesinin ardından mezunlar mezuniyetin ilk oturumunda Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, ikinci oturumunda ise Geomatik Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Çetin Mekik eşliğinde yemin ettiler.
Öğrenciler müzik eşliğinde keplerini fırlatarak mezuniyetlerini coşkuyla kutladılar.
Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2016, 06:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER