ÇAKIR,EĞİTİMLE İLGİLİ BİR MÜJDE DAHA VERECEĞİZ

AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, Başkan Yardımcıları Zafer Sucu, Hüseyin Engin, Osman Mahmudoğlu, Sakin Arslan, Mehmet Keleş, AK Parti gençlik Kolları Başkan yardımcısı Umut Yüksel Kuru ve hayırsever işadamı Ahmet Utku ile birlikte yapımına başlanan Gülşen Utku Anaokulu inşaatında incelemelerde bulundu.

ÇAKIR,EĞİTİMLE İLGİLİ  BİR MÜJDE DAHA VERECEĞİZ
 
gundemeregli.com-AK Parti Kdz Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Hayırsever iş adamı Ahmet Utku tarafından yaptırılan Gülşen Utku anaokulu inşaatında incelemelerde bulundu. Çakır, Yeni Devlet Hastanesi ile ilgili açıklamalarda bulunurken, Gülüç Kepez yolunun yapımının süratli bir şekilde devam ettiğini belirtti. Daha önce Kdz Ereğli’ye birçok okul kazandırılması konusunda, Zonguldak Valiliği önderliğinde Milli Eğitim Müdürlüğü ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan’ın desteği ile girişimlerde bulunduğunu belirten Çakır, Hayırsever İşadamı Ahmet Utku tarafından yaptırılan ve yapımı devam eden Gülşen Utku Anaokulu inşaatında incelemelerde bulundu. AK Parti ilçe başkanı Fatih Çakır, Bölge için Eğitim ile alakalı Ödeneğin ayrıldığını belirterek, Her bölgenin ihtiyacına göre o bölgelerin ihtiyacını giderecek şekilde fiziki ortamların oluşturulduğunu ve gerekiyorsa Ders ilaveliği yapmak, ya da sıfırdan okul yapmak” dedi.
Çakır yaptığı açıklamada; “Bu anlamda da bu bölgede Anaokul olması çok iyi oldu. Gerçekten çok büyük bir nüfus kitlesi var. Bağlık Mahallesi ve Hatip sokağından yukarısına kadar baktığımız zaman bu bölgenin de böyle bir ihtiyacına hayırseverimizin katkısıyla başlattık. Devletimizin desteği ve Milletvekilimiz Ercan Candan ‘ın ciddi desteği ile bunu da tamamlıyoruz. Cuma gününe kadar Eğitim ile alakalı inşallah Ereğli’mize bir müjde daha vereceğiz. Onunda son ihale çıkma aşamasına geldi. Onu da önümüzdeki günlerde sizler ile paylaşacağız. Diğer yerlere baktığımızda kırsalda beldelerimizde ve köylerimizdeki okullar devam ediyor. Bir tarafta Çiğdemli’ de bir tarafta Ormanlı merkezde bir tarafta Kurtlarda, bunları zaman zaman inceliyoruz. Ereğli’mizin için toplam Onbir, Oniki civarında okul ile ilgili çalışmalarımız sürüyor. Bir kısmı başladı, Bir kısmı devam ediyor. Bir kısmı da bundan sonraki süreçte başlayacak. Bundan sonrada hizmetlerimiz devam edecek, okulumuzun Ereğli’mize hayırlı olması diliyoruz” dedi.
 
HAYATA GEÇİRMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ
 
Hayırsever işadamı Ahmet Utku ise yaptığı konuşmada, eğitime önem verdiklerini dile getirerek, “Uzun zamandır düşündüğümüz bu projeyi başta Sayın Kaymakamımız ve Eğitim Vakfı’nın da destekleri ile birlikte hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bölgemizdeki okul ihtiyaçlarının bilincinde olarak, Ereğli’de kazandığımızı Ereğli’nin hizmetine sunmak için böyle bir çalışmanın içerisinde olduk. Bu lezzeti Ereğli’deki herkesin tatmasını arzu ediyorum. Milli Eğitim yetkililerinden aldığımız bilgilere göre, okulumuz inşallah önümüzdeki eğitim, öğretim dönemine yetişecek. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ereğli halkına hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 
YENİ HASTANE TEMMUZ AYININ SONUNDA AÇILACAK
 
Yeni Devlet Hastanesi ile ilgili ‘de açıklamalarda da bulunan Çakır, 17 Mayısta binayı müteahhitten teslim alacaklarını ve bina ile ilgili uzman bir kadronun geleceğini ifade ederek, Binanın dizayn tefrişatı devam ediyor. İhalesi zaten yapıldı. Bu çalışmalarda bizim tahminimiz 1,1,5 ayı bulur.
Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğinin bizlere verdiği bilgiye göre, Temmuz ayının ikinci yarısı , yada sonlarına doğru tam anlamıyla hizmete açılır hale gelecektir denildi. Bunları devam ettiriyoruz. Belediye Başkanımız göreve gelir gelmez sağolsun bizlere bütün ekibi ile destek verdi” dedi.
 
GÜLÜÇ –KEPEZ YOLU SÜRATLİ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR
 
Gülüç, Kepez arasındaki yol ile ilgili açıklamalarda da bulunan Çakır, Yolun süratli bir şekilde devam ettiğini belirterek şunları söyledi;
“Biz bu yol ile ilgili yapacaklarımızı bütün seçim döneminde de halkımıza paylaşmıştık Sağolsun Belediye Başkanımız Hüseyin Uysal ve Ekibi bu anlamda destek verdi. Diğer yandan Milletvekilimiz Ercan Candan da ödenek noktasında destek oldu.Yolumuz sürati bir şekilde devam ediyor.Bunlar bizim için önemliydi.Gençlik Merkezi ile geçtiğimiz hafta Meclisten yeri ayrıldı. Bilindiği üzere önceden de biz bunların önergesini vermiştik ama yer spor alanı olarak ayrılmamıştı. Sağolsun belediye başkanımız Hüseyin Uysal bu noktada bizlere destek verdi. Ankara’dan uzman ekipler geldi. Yeri de çok beğendiler şu an belediye meclisinden de geçti. Oraya da inşallah gençlik Merkezi yapacağız” dedi.
Daha sonra AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, beraberinde ilçe yöneticileri ve okulun yapımını üstlenen hayırsever iş adamı Ahmet Utku ile birlikte inşaat alanını incelediler.
Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2014, 16:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER