Dursun Ali Erzincanlı BEÜ´de sevenleri ile buluştu

Bülent Ecevit Üniversitesi´nde Muhabbet Buluşmaları isimli etkinlik çerçevesinde Türk Sanatçı ve Şair Dursun Ali Erzincanlı sahne aldı.

Dursun Ali Erzincanlı BEÜ´de sevenleri ile buluştu
 Bülent Ecevit Üniversitesinde Muhabbet Buluşmaları isimli etkinlik çerçevesinde Türk Sanatçı ve Şair Dursun Ali Erzincanlı sahne aldı. 
BEÜ Sezai Karakoç Kültür Merkezinde gerçekleşen etkinlikte ünlü sanatçı Dursun Ali Erzincanlı büyük ilgi gördü. Şiir, Naatlar isimli konserinde sevenleri ile buluşan Erzincanlı, büyük ilgi gördü. 700 kişilik salon tamamen dolarken, yer bulamayan bazı davetliler etkinliği ayakta izledi. Büyük alkış eşliğinde sahneye gelen Erzincanlı, Sevgili Peygamber Efendimizin hayatını; şiirin diliyle sizlere takdim etmek üzere huzurlarınızda bulunuyorum. Göstermiş olduğunuz teveccüh için teşekkür ediyorum. Bu etkinliğin ana konusu Peygamber Efendimizin anılması olduğu için efendimizin hatırına, ülkemizde ve insanımızın olduğu değerlerde şiir okumak nasip oldu, oluyor. Ben özellikle öğrenci kardeşlerim için söylüyorum. Bu akşamı daha farklı değerlendirebilirdiniz. Fakat Sevgili Peygamberimizin isminin anılmasını sebep kılarak burayı teşrif ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum diye konuştu.
Yaklaşık iki saat sahnede kalan Erzincanlıya plaketini ise Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Necip Topuz takdim etti.
Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2016, 06:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER