Eczacılık Fakültesi Dekanları Konseyinden, Özer´e ziyaret

Eczacılık Fakültesi Dekanları Konseyi Üniversitelerarası Kurul Başkanı Prof. Dr. Mahmut Özer’i ziyaret etti.

Eczacılık Fakültesi Dekanları Konseyinden, Özer´e ziyaret
Eczacılık Fakültesi Dekanları Konseyi Üniversitelerarası Kurul Başkanı Prof. Dr. Mahmut Özer’i ziyaret etti. 
Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarete Eczacılık Fakültesi Dekanları Konseyinden (ECZDEK) Başkan Prof. Dr. Bülent Gümüşel (Hacettepe Üniversitesi) Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Gülbin Özçelikay (Ankara Üniversitesi) Prof. Dr. Yusuf Öztürk (Anadolu Üniversitesi) Prof. Dr. İ. Tuncer Değim (Gazi Üniversitesi), Prof. Dr. Ş. Güniz Küçükgüzel (Marmara Üniversitesi), Prof. Dr. Gülaçtı Topçu (Bezmialem Vakıf Üniversitesi), Prof. Dr. Turay Yardımcı (Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi) ve Yrd. Doç. Dr. Ece Gürdal Hakgör (Yeditepe Üniversitesi)’den oluşan konsey üyeleri katıldı.
Konsey üyeleri, Üniversitelerde yer alan Eczacılık Fakültelerinin bulundukları üniversitelere değer kattığını belirterek karşılaştıkları sorunların çözümü adına Üniversitelerarası Kurulun önemli bir misyon oluşturacağına inandıklarını ve başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren Üniversitelerarası Kurul Başkanı Prof. Dr. Mahmut Özer’den bu konuda destek istediklerini belirttiler. Konsey Üyeleri ve Üniversitelerarası Kurul Başkanı Özer, Eczacılık Bilim alanlarının ayrılması ve yenilerinin eklenmesi, taban puan sınırı (Ecz. Fak. giriş puanı) ve yeni açılacak eczacılık fakülteleri kriterinin güncellenmesi konularında görüş alışverişinde bulundular.
Rektör Özer ziyaret dolayısıyla Eczacılık Fakültesi Dekanları Konsey üyelerine teşekkür etti. Özer, Üniversitelerarası Kurul olarak pek çok çalışmada tavsiye kararları aldıklarını belirterek Eczacılık Fakültelerinin karşılaştıkları sorunların çözümü konusunda gerekli hassasiyeti göstereceklerini belirtti. Prof. Dr. Özer: “Fakültelerin sorunlarına kalıcı çözümler getirmek için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerekmektedir. Eczacılık fakülteleri ile ilgili karşılaşılan sorunların çözümü adına bizler Üniversitelerarası kurul olarak her türlü katkıyı vermeye hazırız dedi.
Başkan Prof. Dr. Özer ziyaret anısına çeşitli hediyeler taktim etti. Ziyaretin sonunda Özer ve konuklar bir hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2015, 07:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER