En başarılı yeni öğrenciler ödüllendirildi

Bülent Ecevit Üniversitesi, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2015 yılında düzenlenen üniversite giriş sınavları sonucunda fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarını birincilikle kazanan öğrencilerini ödüllendirdi.

En başarılı yeni öğrenciler ödüllendirildi
Bülent Ecevit Üniversitesi, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2015 yılında düzenlenen üniversite giriş sınavları sonucunda fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarını birincilikle kazanan öğrencilerini ödüllendirdi. 
ÖSYM tarafından 2015 yılında düzenlenen YGS (Yükseköğretim Giriş Sınavı) ve LYS (Lisans Yerleştirme Sınavı)nda aldıkları puanlarla Bülent Ecevit Üniversitesini tercih eden ve 2015-2016 Akademik Yılında Üniversitenin fakülte, yüksekokul (YO) ve meslek yüksekokulları (MYO)na birincilikle giren öğrencilere ödülleri 9 Aralık Çarşamba günü Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende verildi.
Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğü öğrencilerin her birine Başarı Belgesi ve tablet bilgisayar armağan etti. Denizcilik Fakültesi öğrencisi İrem Bebek, Ereğli Eğitim Fakültesi öğrencisi Deniz Durmaz, Fen Edebiyat Fakültesi öğrencisi Caner Kayabaşı, İlahiyat Fakültesi öğrencisi Hatice Berber, Diş Hekimliği Fakültesi öğrencisi Uğur Eren, Mühendislik Fakültesi öğrencisi Zeynep Aydın, Tıp Fakültesi öğrencisi Hazel Kardelen Kahraman fakültelerine, Zonguldak Sağlık YO öğrencisi Kader Mıcık yüksekokullara, Ahmet Erdoğan Sağlık Hizmetleri MYO öğrencisi Osman Akan, Alaplı MYO öğrencisi Engin Kayır, Çaycuma MYO öğrencisi Hatice Engin, Gökçebey Mithat Mehmet Çanakcı MYO öğrencisi Şükrü Umut Bakırtaş, Zonguldak MYO öğrencisi Emre Özlü, Devrek MYO öğrencisi Hilal Aktaş meslek yüksekokullarına birincilikle giren öğrenciler olarak ödüllerini aldılar.
Bülent Ecevit Üniversitesi olarak bu yıl ilk kez verdikleri bu ödülleri önümüzdeki akademik yıllarda da vermeyi sürdüreceklerini ve bunu bir akademik gelenek haline getirmeyi planladıklarını belirten Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, 2015-2016 Akademik Yılı başlarında tüm fakültelerimizi birincilikle kazanan öğrencilerimize bir Senato Toplantısı sonunda YÖK Başkanımız Sayın Yekta Saraç tarafından imzalanmış teşekkür belgelerini takdim etmiştik. Bu törende kapsamı genişleterek tüm eğitim birimlerimizi birincilikle kazanan öğrencilerimizi, Akademik Yükseltme ve Ödül Töreninde hem kutlamış hem de ödüllerini takdim etmiş olduk. Öğrencilerimizin bugünü unutmayacaklarını, hep hatırlayacaklarını düşünüyorum. İsteğimiz akademisyeni, idari personeli ve öğrencileriyle ‘birbirine değer veren büyük bir aile’ olduğumuzu birbirimize hissettirmektir. Tekrar tüm öğrencilerimizi bu başarılarından ve özellikle bizi tercih ettiklerinden dolayı kutluyorum dedi.
Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2015, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER