Henden ,Teşekkür etti

Henden ,Teşekkür etti

Henden ,Teşekkür etti

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden, okul olarak gerçekleştirdikleri mezunlara yönelik düzenlenen Pilav Günü etkinliğine katılan ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

BEÜ Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden, bu yıl ilkini gerçekleştirdikleri Alaplı MYO Mezunları Pilav Günü etkinliğini değerlendirdi.

Düzenledikleri etkinliğin kendisini çok mutlu ettiğini dile getiren ve etkinliğe katılan, emeği geçen herkese teşekkür eden Henden, şöyle konuştu: “Beni çok mutlu eden 21 mayıs 2016 Alaplı Meslek yüksek okulu mezunları için düzenlenen ilk pilav günü etkinliği. Etkinliğimize katılan tüm arkadaşlarıma Güzel ülkemizin her yöresinden uzak yakın demeden bizimle olmak için gelen mezun öğrencilerime çok teşekkür ediyorum. 1977 yılından itibaren mezun olup pilav günümüze katılan öğrencilerimin iyi konumlarda olmaları beni Mutlu etti. Özellikle etkinliğimize 1986-1987 döküm mezunu öğrencilerimin birlikte ve çok sayıda katılmaları yaşamları sürecinde kopmadıklarını göstermektedir ki bu bende ayrı bir sevinç kaynağı yarattı. İlk olmasına rağmen katılımın yüksek olması sonraki yıllarda etkinliğin devamı yönünde umutlarımı artırdı. İlk pilav günü etkinliğinden gurur duydum Mutlu oldum. Herkese teşekkür ediyorum. Umarım memnun kalmışlardır. Etkinliğimize bizleri kırmadan katılan Rahmetli Belediye Başkanı Ahmet Zeki Atalay’ın Eşi Melek hanıma sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Görevli olduğu için etkinliğimize katılamayan mesaj gönderen her zaman yanımda hissettiğim sayın Rektörüm Prof Dr Mahmut Özer’e teşekkür ediyorum. Ayrıca sayın kaymakamım sayın vekilimize sayın Belediye Başkan’ıma mesajlarından dolayı teşekkür ediyorum. Buluşmak umuduyla sevgi ve saygılar sunuyorum”

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2016, 09:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER