İhtiyaç sahibi öğrenciye, kırtasiye ve giysi yardımı

İhtiyaç sahibi öğrenciye, kırtasiye ve giysi yardımı

İhtiyaç sahibi öğrenciye, kırtasiye ve giysi yardımı

Karadeniz Ereğli Belediyesi Üniversite Gençlik Meclisi’nde görev alan Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencileri, merkeze bağlı Kızılca Ortaokulu’nda okuyan öğrencilere, kırtasiye ve giysi yardımında bulundu.

Daha önce okula giderek öğretmenler ve öğrencilerle görüşen Gençlik Meclisi Üyeleri, maddi durumu iyi olmayan öğrencilere, ayakkabı, bot, mont, kıyafet ve kırtasiye malzemesi yardımında bulunmak için başlattıkları kampanyayı sonlandırdılar.

Karadeniz Ereğlisi Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün ulaşım desteği ile öğrencilere ulaşan üniversite öğrencileri, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın gençlere ve öğrencilere verdiği destek sayesinde bu tür kampanyaların amacına ulaştığını söylediler.

MECLİSLER, AMAÇLARINA ULAŞIYOR

Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürü Baki Kara’da müdürlük bünyesinde kurulan Gençlik Meclisi’nin bugüne kadar yaptığı kampanyalarla ihtiyaç sahibi öğrencilere ve ailelere ulaştığını hatırlatarak, okullardan toplanan gıda kampanyasının sona erdiğini ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaya başladıklarını bildirdi.

EREĞLİ’Yİ GENÇLERLE YÖNETİYORUZ

Baki Kara, “‘Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Uysal’ın ‘Ereğli’yi gençlerle yönetiyoruz’ sloganı amacına ulaşıyor. Gençlik ve Çocuk Meclisleri’ni kurdurmakla ne kadar isabetli bir karar verdiği ortada. Çocuk ve Gençlik Meclisleri’nin belediyemiz ile yaptıkları ortak projelerle ilçe halkına ve özellikle öğrencilere sosyal destek sağlıyoruz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2016, 13:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER