İstanbul Gelişim Üniversitesi´nden Zonguldak´ta tanışma yemeği

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından Zonguldak’ta tanışma yemeği düzenlendi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi´nden Zonguldak´ta tanışma yemeği
İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından Zonguldak’ta tanışma yemeği düzenlendi. 
Özel bir otelde düzenlenen yemeğe İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhami Çolak, Gelişim Üniversitesi Genel Sekreteri İsmail Cem Ay ile birlikte İl Milli Eğitim Şube Müdürü İlhan Sabit Memiş, Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Yılmaz, Yurtkur Bölge Müdürü Hayrı Bulazar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Ali Osman Yılmaz, İl Milli Eğitim Maarif Müfettişleri Başkanı Nizam Dağdelen, Memur Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, Eğitim Bir Sen Zonguldak Şube Başkanı Sadettin Dede, Okul Müdürleri, Müdür Yardımcıları, rehber öğretmenler, çok sayıda davetli katıldı.
Düzenlenen yemekte konuşma yapan İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhami Çolak, kaliteli bir nesil yetişmesi için ortaya çıktıklarını, bu ülkeye hizmet amacı taşıdıklarını ifade ederek konuşmasına şu şekilde devam etti:
Ben de sizler gibi bir öğretmenim. Burada sizlerle Gelişim Üniversitesi´nin ferdi olarak birlik ve beraberlik içerisinde olmak suretiyle kaliteli bir neslin yetişmesini arzu ediyoruz. Her üniversitenin bu ülkeye bir olumlu katkısının olması gerektiğine inanıyoruz. Bu hedefle yola çıkan bir üniversite olarak da üzerimize düşen vazifeyi yerine getirerek özellikle siz değerli eğitim camiası mensubu hocalarımızın yüksek lisans ve doktora yapmak süretiyle, kalitelerine kalite katmak ve onların yetiştireceği öğrencilerin de kaliteli olması vesilesiyle Türkiye’nin hedeflerine ulaşması noktasında katkı sağlamak istiyoruz.

ZONGULDAK’LI ÖĞRETMENLERE ÖZEL YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA

Çolak, Zonguldaklı öğretmenlerimiz, buraya katılan siz eğitimcilerimize bu akşamın bir hediyesi olsun anlamında şayet arzu eden olursa üniversitemizde yüzde 100 burs vererek yüksek lisans yapmanızı taahhüt ediyoruz. Eğer aramızda yüksek lisansını yapmış olup da doktora yapmak isteyen arkadaşlarımız olursa da onlara da yüzde 50 burs vermek suretiyle özellikle Zonguldak’a mahsus olarak da öğretmen arkadaşlarımızın kalitesine kalite katmak için böyle bir gayreti siz değerli Zonguldaklı Öğretmenlerimize sunma çabası içerisine girdik. Umarım bu salonda imkanlardan yararlananlar çıkacaktır dedi.
Zonguldak’ta bulunmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirten İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhami Çolak tarafından sinevizyon eşliğinde Üniversiteyi tanıtan bir sunum yapıldı. Program sonunda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhami Çolak “Zonguldak’ta eğitim camiasına hizmet veren Okul Müdürlerimiz, öğretmenlerimiz ve Yurt-Kur görevlilerimizle beraber olmak için İstanbul Gelişim Üniversitesi olarak bu etkinliği düzenledik. Düzenlediğimiz program ile üniversitemizin tanıtımını gerçekleştirdik. Öğrencilerimize ve üniversitedeki öğretim elemanlarımıza, liselerimizde ve Milli Eğitimde görev yapan hocalarımıza, üniversitemizin hangi imkanları sunacağını paylaştık. Hocalarımızın yüksek lisans ve doktora çalışmalarına nasıl katkı sağlayacağımız, öğrencilerimizin üniversitemize gelmeleri durumunda hangi oranlarda burslardan yararlanacakları hususlarında bilgilendirmelerde bulunduk. Sonuç olarak İstanbul’da eğitim-öğretim görmek isteyen tüm öğrencilerimizle beraber olmak için buradayız” dedi.
Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2016, 10:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER