İtfaiye Müdürlüğü yangın eğitimi verdi

İtfaiye Müdürlüğü yangın eğitimi verdi

İtfaiye Müdürlüğü yangın eğitimi verdi


Kdz.Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü veMilli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle öğretmen ve okul çalışanlarına 3 günsüreyle yangın eğitimi verildi.

Kdz.Ereğli Belediyesiİtfaiye Müdürlüğü tarafından İlçe Milli eğitim Müdürlüğüyle işbirliğiiçerisinde Armutçuk Çok Programlı Anadolu Lisesi, Ereğli Mesleki ve Teknik AnadoluLisesi, Güneşli Çok programlı Anadolu Lisesi, Hatice Erdem Mesleki ve TeknikAnadolu Lisesi öğretmenleri ile diğer okul çalışanlarına 3 gün süreyle yangıneğitimi verildi.

İtfaiye Müdürü MuhammetAli Ateş, uygulamalı yangın eğitimlerini sürdürdüklerini belirterek; “Yangın eğitimininamacı, yangın sebepleri, yangınla mücadele yöntemleri, yangın tehlikeleri,yangın önleyici tedbirler, yangın ihbar usulleri, acil durum ekipleri, yangınacil durumu planı, yangın algılama ve söndürme eğitimleri konuları teorikolarak işlendi ve ardından uygulamalı olarak eğitimler yapıldı” dedi.

Yangın eğitimi kursusonunda başarılı olan 33 kursiyere Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz ve İtfaiyeMüdürü Muhammet Ali Ateş tarafından “Yanın Eğitim Kursu Belgeleri” takdimedildi.

 

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2017, 06:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER