Kaymakam Çağlar ,Öğrencilerin başarısını kutladı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Kaymakamı Altuğ Çağlar,13-15 Mayıs 2015 tarihleri arasında Çanakkale dedüzenlenen 9. Uluslararası Robot Yarışması’na yaptıkları 2 robotla katılarak 5. inciliği elde ederek büyük başarıya imza atanAlaplı İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Robot kulübü öğrencilerinin başarısını kutladı.

Kaymakam Çağlar ,Öğrencilerin başarısını kutladı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Kaymakamı Altuğ Çağlar,13-15 Mayıs 2015 tarihleri arasında Çanakkalede düzenlenen 9. Uluslararası Robot Yarışması’na yaptıkları 2 robotla katılarak 5. inciliği elde ederek büyük başarıya imza atan Alaplı İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Robot kulübü öğrencilerinin başarısını kutladı.

Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar,13-15 Mayıs 2015 tarihleri arasında Çanakkale dedüzenlenen 9. Uluslararası Robot Yarışması’nda 5. inciliği kazanarak Alaplı’nın ve Zonguldak’ın gururu olanAlaplı İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Robot kulübü öğrencilerine övgüler yağdırdı.

Okul yönetimini, öğretmenleri ve öğrencileri tebrik eden Çağlar, “Alaplı İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Robot kulübü öğrencilerimiz 13-15 Mayıs 2015 tarihleri arasında Çanakkale’de düzenlenen 9. Uluslararası Robot Yarışmasına yaptıkları 2 robotla katıldı. Çanakkale’nin 100. yılı dolayısıyla ‘Ahican Nöbette’ Temalı Kategoride Yenilmez Türk ve Yüzüncü Yıl robotlarıyla 9. Uluslararası Robot Yarışması’nda 43 robot arasında 5.olarak büyük bir başarıya imza attılar. Öğrencilerimiz büyük bir performans sergileyerek 9. Uluslararası Robot Yarışması’nda 5.olarak Alaplı’mızın gururu olmayı başardılar. Ben bu vesile ile Okul Müdürü Eyüp Ertaş, idarecilere, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2015, 10:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER