KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ İTFAİYESİ’NİN AB PROJESİ

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ İTFAİYESİ’NİN AB PROJESİ


gundemeregli.com-Kdz.Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin AB Mesleki Eğitim Programıkapsamında Ereğli Çözüm Oxford Dershanesi’nde 128 saat Almanca dil kursugördükleri bildirildi. Kursun bitiminde kursiyerlere sertifika verildi.

İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş’in konuya ilişkinaçıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Kdz. Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve KaradenizEreğli Kent Konseyi, (Gönüllü İtfaiyeciler) Bartın Belediyesi, İtfaiyeMüdürlüğü ile Bartın İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nün proje ortağı olarakyer aldığı AB Mesleki Eğitim Programı Leonardo da Vinci Hareketlilik Projeleriçerçevesinde; ‘Yangın müdahalesinde AB standartlarının İncelenmesibaşlıklı ve 2013-1-TR1-LEO02-49414 nolu hareketlilik projesi kapsamında görevalacak itfaiye personelimiz ve kent konseyi (Gönüllü İtfaiyeciler) üyelerinetoplam 128 saat süren Almanca eğitimi görmüşlerdir.

Proje kapsamında altı itfaiye personeli ile altıgönüllü itfaiyeci 22 Haziran- 05 Temmuz 2014 tarihleri arasında Almanya´nınMünih kentinde AB standartlarında yangınlara müdahale ve kurtarma çalışmalarıhakkında yoğun bir eğitim alacaktır.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2014, 07:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER