Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Rektör Özer’i ziyaret etti

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Rektör Özer’i ziyaret etti

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Rektör Özer’i ziyaret etti

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi OdasıRektör Özer’i ziyaret etti

Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker,Meclis Başkanı Faruk Yazıcı ve Genel Sekreter Gündüz Acar, Rektör Prof. Dr.Mahmut Özer’i makamında ziyaret etti.

Rektörlük Makamında, 12 Ocak2015 tarihinde gerçekleşen ziyarette Başkan Tetiker, Rektör Özer’e göreveyeniden atanması dolayısıyla kutlayarak başarılar diledi. Yaşar Tetiker,“Bülent Ecevit Üniversitesinin ilçeleriyle birlikte tüm Zonguldak’a her anlamdabüyük katkılar sağladığını vurgulayarak başladığı konuşmasında KaradenizEreğli’de bulunan fakülteler ve yüksekokulun, ilçenin gelişiminde önemli yeriolduğunu söyledi. Tetiker, Özer’in önceki dönemde sürdürdüğü çalışmalarıarttırarak devam ettireceğine inandığını ifade ederek başarılar diledi.   

Karadeniz Ereğli TSO MeclisBaşkanı Faruk Yazıcı da Rektör Özer’in başarılı bir dönemin ardından yenidengöreve atanmasından mutluluk duyduklarını ifade etti.

Rektör Prof. Dr. MahmutÖzer, ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirttiği konuşmasında şunlarısöyledi: “Bülent Ecevit Üniversitesinin, Zonguldak için yeri ve önemininbilinciyle hareket ediyoruz. Üniversitemiz geliştikçe Zonguldak daha dabüyüyecek. Tüm kampüslerimizle büyüyoruz, gelişiyoruz. Bülent EcevitÜniversitesi önümüzdeki günlerde yeni ve farklı projeler üreterek adından sözettirmeye devam edecek.” 

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2015, 12:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER