Kdz. Ereğli TSO Başkanı Tetiker, Rektör Özer’i Ziyaret Etti

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Tetiker, 6 Ocak Çarşamba günü Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer’i makamında ziyaret etti.

Kdz. Ereğli TSO Başkanı Tetiker, Rektör Özer’i Ziyaret Etti

Kdz. Ereğli Ticaret veSanayi Odası Başkanı Yaşar Tetiker, 6 Ocak Çarşamba günü Bülent EcevitÜniversitesi (BEÜ) Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer’i makamında ziyaret etti.Ziyarette Odanın Yönetim Kurulu üyeleri Sertan Yalçın ve Mehmet Çivici de hazırbulundu. Ziyarette Kdz. Ereğli Kampüsüne uygulanacak projenin çizimi ile ilgilikonular ele alındı.

Bülent Ecevit ÜniversitesiKdz. Ereğli Kampüsü için yapılacak çalışmaları çok önemsediklerini ve ilçeyeyeni bir hareketlilik getireceğini söyleyen Başkan Tetiker, her vesileye ifadeettikleri gibi yapılacak çalışmalarda Üniversiteye her türlü desteğe hazırolduklarını belirtti.

BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Zonguldak il merkezinde bulunankampüslerin tüm olanaklarını ilçe kampüslerine de taşıdıklarını ve taşımayadevam ettiklerini ifade ederek Kdz. Ereğli ilçesindeki çalışmaları bu çerçevededeğerlendirdiklerini ve önemsediklerini söyledi. Özer, Kdz. Ereğli’de yapılacakprojede her türlü ayrıntıyı düşünerek çalışmaları yürüttüklerinitamamlandığında BEÜ Farabi Kampüsündeki tüm olanaklarını Kdz. Ereğli’dekiKampüste olacağını belirtti. Desteklerinden dolayı Başkan Tetiker’in şahsındaKdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2016, 12:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER