Kdz.Ereğli Belediyesi her türlü sosyal etkinlikte öğrencilere destek oluyor

Karadeniz Ereğli Belediyesi, ilçede eğitim veren tüm okullardaki öğrencilerin yaptığı sosyal sorumluluk projelerine destek vermeyi sürdürüyor.

Kdz.Ereğli Belediyesi her türlü sosyal etkinlikte öğrencilere destek oluyor

KaradenizEreğli Belediyesi, ilçede eğitim veren tüm okullardaki öğrencilerin yaptığısosyal sorumluluk projelerine destek vermeyi sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta ihtiyaç sahibi engelli ailelerinçocuklarına Kepez Cumhuriyet Halk Evi’nde ücretsiz bilgisayar eğitimiverilmesine katkı sağlayan Karadeniz Ereğli Belediyesi Sosyal Yardım İşleriMüdürlüğü, belediye marangozhanesinde Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli EğitimFakültesi ve Ereğli Denizcilik Meslek Yüksek Okul’u ve Karadeniz Ereğli MeslekYüksek Okulu için birer ecza dolabı yaptırdı.

İlçedeki her sosyal etkinlikte üniversite öğrencilerinedestek olan belediye, söz konusu ecza dolaplarını, Sosyal İşlerden SorumluBaşkan Yardımcısı Alptekin Dursun ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Baki Kara vepersoneli ile öğrencilere teslim etti.

BEÜ öğrencileri de belediyenin her türlü sosyaletkinliklerinde kendilerine her zaman destek olduğunu belirterek başta BelediyeBaşkanı Hüseyin Uysal olmak üzere tüm belediye personeline teşekkür ettiler.

 

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2015, 14:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER