KEAL geleneği sürdürdü

KEAL geleneği sürdürdü

KEAL geleneği sürdürdü

Kdz. Ereğli İlçesi Anadolu Lisesi tarafındangerçekleştirilen rozet takma töreni bu yılda yapıldı. Her yıl geleneksel olarak9’ncu sınıflar için gerçekleştirilen “Rozet Takma Töreni” Kdz. Ereğli AnadoluLisesi Spor Salonunda gerçekleştirildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşınınokunmasının ardından başlayan programda konuşan Okul Müdürü Bal, bu yıl6’ncısını gerçekleştirdikleri rozet takma töreninin devam ettiğini belirterek; “Okulumuzdaçok uzun yıllar geleneksel olarak “Rozet Takma Töreni” devam etmektedir. Ben6’cısını yapıyorum bu yıl, inanın şu atmosfer altında sizden daha heyecanlıyım.Bu töreni yapmaktaki amacımız çocuklarımıza cumhuriyet kültürünü aşılamak.Değerli velilerimiz biz bu öğrencilerimizi gözünüz arkada kalmadan 1739 sayılıMilli Eğitim Temel Kanunu’nda belirtildiği gibi Atatürk İlke ve İnkılaplarınabağlı, vatanını, milletini, devletini ailesini seven, topluma faydalı, laik, demokratgençler olarak yetiştirmeye gayret ediyoruz ve bu konuda bütün çabamızı sarfediyoruz. 15 Temmuzu hep birlikte yaşadık eğer biz öğrencilerimizin,gençlerimizin Vatanına, milletine, bayrağına saygılı yetiştirmezsek olacaklarıgörmekteyiz. Bu konu üzerinde hassas duruyoruz ve eğitimimizi öğretimimizi buşekilde şekillendiriyoruz. 15 Temmuzda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tanrahmet diliyorum. ”dedi.

Konuşmanın ardından çeşitli yarışmalarda dereceye girenlereödülleri verilirken, toplam 272, 9’ncu sınıf öğrencisine rozetleri takıldı.

Törene, Okul Müdürü Ahmet Bal, Ereğli Hukukçular DerneğiBaşkanı Tayyar Kartal, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2016, 14:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER