KURSLAR BAŞLIYOR

KURSLAR BAŞLIYOR
gundemeregli.com-Alaplı İlçe Müftülüğü 2013 yaz kuran kursları öncesi din görevlisi ve kuran kursu öğretmenlerine seminer verdi.Alaplı’da bir düğün salonunda verilen seminer 160 din görevlisi ve kuran kursu öğretmeni katıldı.İl Müftü yardımcısı Fehmi Malakçı tarafından verilen seminerde Diyanet işleri Başkanlığı’nın bu yıl “Gel bu yaz Kur’an’ı kalbine yaz” sloganı ile yola çıktığını çocukların mutlaka camilerin sevdirilmesi gerektiğini söyledi.

Alaplı İlçe Müftü Vekili Fatih Eryiğit ise, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık 160 din görevlisi ve kuran kursu öğretmeninin seminere katıldığını söyledi. Seminerin çok faydalı geçtiğini ifade eden Eryiğit, “24 Haziran 2013 yılında başlayacak olan yaz kuran kurslarına 4 yaşındaki çocuktan itibaren her yaş gurubundaki çocuklar katılacak. Kurslarda, çocuklara cami merkezli bir kaynaşma ortamı oluşturarak, yeni dostlukların, arkadaşlıkların kurulmasına vesile olacaktır.” Şeklinde konuştu.

Seminerde ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan ve çocuklara Kur’an-ı Kerim’i öğretmenin ve camileri sevdirmenin önemini anlatan kısa filmler izlettirildi.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2013, 07:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER